SIMONA HALEP, NEW HAVEN: Românca a participat la "Ice Bucket Challenge" înaintea debutului la New Haven

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Înainte să debuteze la New Haven, unde încearcă să-și apere trofeul cucerit în 2013, Simona Halep a luat parte la "Ice Bucket Challenge", noul viral care face ravagii pe internet.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Simona Halep, alături de Caroline Wozniacki şi Petra Kvitova, au turnat apă cu gheaţă pe capul directorului turneului din Connecticut, Anne Worcester.

Vezi și: Adversare dificile! Halep luptă să-și apere trofeul la New Haven

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. "Ice Bucket Challenge" sau "Provocarea găleţii cu gheaţă" este acceptată de tot mai multe persoane în ultima vreme, totul realizându-se în scop caritabil.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Prima vedetă care și-a turnat o găleată de apă cu gheață pe cap a Justin Timberlake, după care au urmat Bill Gates, Mark Zuckerberg și multe altele.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Aşa cum se obişnuieşte, cel care acceptă să îşi toarne o găleată cu apă şi gheaţă pe cap provoacă alte trei persoane care au la dispoziţie 24 de ore să îl imite.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Campania a fost lansată pe 29 iulie şi, în doar trei săptămâni, peste un milion de oameni din lumea întreaga, inclusiv fotbalişti celebri precum Cristiano Ronaldo sau Marcelo, au intrat în jocul caritabil. Provocarea este însoţită şi de donaţii.

SIMONA HALEP, NEW HAVEN. Până acum s-au adunat peste 5 milioane şi jumătate de dolari pentru cercetarea în domeniul sclerozei laterale amiotice, cunoscută ca boala lui Lou Gehrig, afecţiune de care suferă şi celebrul fizician Stephen Hawking, scrie prosport.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel