SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE TEXT la St. Petersburg

SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE TEXT la St. Petersburg. Simona Halep și Natalia Vikhlyantseva joacă vineri în turneul WTA de la St. Petersburg în sferturile de finală. Simona Halep și Natalia Vikhlyantseva se duelează de la ora 11:00, iar partida va fi transmisă în format LIVE TEXT pe DC News.

UPDATE: Simona Halep s-a retras din turneul de la Sankt Petersburg

Simona Halep, principala favorită, s-a retras vineri din turneul WTA de la Sankt Petersburg, dotat cu premii totale de 710.900 dolari, înaintea meciului din sferturile de finală, cu rusoaica Natalia Vihlianţeva.

Motivul care a dus la decizia Simonei a fost accidentarea la genunchi, din cauza căreia a avut probleme şi la Australian Open.

SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE TEXT la St. Petersburg. Simona Halep și Natalia Vikhlyantseva s-au întâlnit până acum o singură dată, în 2015, la Shenzhen, în optimi. Românca a câștigat atunci cu 6-2, 6-2.

SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE TEXT la St. Petersburg. Anul acesta, la St. Petersburg, Natalia Vikhlyantseva, beneficiara unui wild card, a dispus într-o oră și 28 de minute de Kasatkina (19 ani, 27 WTA), cap de serie numărul opt.

SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE TEXT la St. Petersburg. Simona Halep (4 WTA), principala favorită a turneului, a trecut miercuri de croata Ana Konjuh cu 6-4, 7-6 (2).

SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE TEXT la St. Petersburg. Mă simt bine acum, după ce am ieșit repede din turneul din Australia. Mă bucur că am câștigat numai în două seturi. Știam că nu o să fie un meci ușor, deoarece adversara mea (Ana Konjuh n.r.), are lovituri foarte puternice, a precizat Simona Halep.

SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE TEXT la St. Petersburg. Întrebată cum se simte cu genunchiul la care a avut dureri, Simona Halep a spus: A fost bine, iar eu sunt foarte mulțumită. Să vedem cum se va comporta genunchiul și în partidele viitoare.

[citeste si]

SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE TEXT la St. Petersburg. Legat de o posibilă confruntare în faza semifinalelor cu Venus Williams, Simona Halep a spus: Mai am un meci înainte de semifinale. Da, ea a jucat în finala de la Australian Open și este acum în formă bună. Ar fi interesant să joc cu ea în semifinale. Dar eu nu mă gândesc la acest lucru acum, ci doar la următorul meu meci.

SIMONA HALEP - NATALIA VIKHLYANTSEVA LIVE TEXT la St. Petersburg. Meciul dintre Simona Halep și Natalia Vikhlyantseva este programat pentru vineri, la ora 11:00 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel