SIMONA HALEP - NAO HIBINO LIVE TEXT în TURUL 1 la ROLAND GARROS

SIMONA HALEP - NAO HIBINO LIVE TEXT în TURUL 1 la ROLAND GARROS. Simona Halep și-a aflat adversara. În primul tur de la Roland Garros, Simona Halep se duelează cu Nao Hibino. Meciul dintre Simona Halep și Nao Hibino este transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO în jurul orelor 17,00. 

SIMONA HALEP - NAO HIBINO LIVE TEXT în TURUL 1 la ROLAND GARROS. Simona Halep joacă în primul tur de la Roland Garros cu Nao Hibino, ocupanta locului 70 WTA. Nipona de 21 de ani se află pentru prima oară pe tabloul principal de la Openul francez.

SIMONA HALEP - NAO HIBINO LIVE TEXT în TURUL 1 la ROLAND GARROS. Nao Hibino, adversară pe care Simona Halep o va întâlni în premieră, şi-a trecut în cont un singur turneu WTA în carieră: Openul Japoniei (2015).

SIMONA HALEP - NAO HIBINO LIVE TEXT în TURUL 1 la ROLAND GARROS. Dacă va trece de Nao Hibino, în turul doi Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului Zarina Diyas (Kazahstan, 93 WTA) - Carina Witthoeft (Germania, 97 WTA).

[citeste si]

SIMONA HALEP - NAO HIBINO LIVE TEXT în TURUL 1 la ROLAND GARROS. Simona Halep a avut noroc la tragerea la sorţi. Românca este pe aceeaşi jumătate de tablou cu Garbine Muguruza, Agnieszka Radwanska şi Roberta Vinci.

SIMONA HALEP - NAO HIBINO LIVE TEXT în TURUL 1 la ROLAND GARROS. Astfel, Simona Halep le-a evitat pe Serena Williams, Victoria Azarenka sau Angelique Kerber, până în marea finală.

SIMONA HALEP - NAO HIBINO LIVE TEXT în TURUL 1 la ROLAND GARROS. A 115-a ediţie a Roland Garrosului se va desfăşura în perioada 22 mai - 5 iunie.

SIMONA HALEP - NAO HIBINO LIVE TEXT în TURUL 1 la ROLAND GARROS. Meciul dintre Simona Halep și Nao Hibino este transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel