Simona Halep, mesaje de la handbalistele CSM București

Simona Halep primește încurajări și de la handbalistele CSM București.

Cristina Neagu, marcatoare a șapte goluri în meciul cu Gyor, o va urmări pe Simona Halep în finala de la Australian Open, programată pentru sâmbătă, 27 ianuarie.

"O urmărim și pe ea, îi ținem pumnii, e șansa ei să câștige un Grand Slam și suntem cu toții alături de ea", a spus Cristina Neagu.

"Cu siguranță că o susținem, Doamne ajută să câștige, pentru că merită. Îi transmitem tot norocul, tot succesul și multă baftă", a spus și Oana Manea.

Finala Australian Open va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe DC News.

[citeste si] 

Amintim că Darren Cahill a spus despre sportiva din Constanța că are o tărie interioară remarcabilă, dezvăluind momente extrem de dificile prin care a trecut Simona Halep după ce pierdut finala de la Roland Garros. "A plâns nopți întregi timp de câteva luni, având în cap faptul că a fost atât de aproape și a jucat atât de bine, pentru ca apoi să scape trofeul printre degete. Însă o felicit pentru că, dupa toate loviturile încasate în stomac, a fost capabilă să revină, să câștige și să facă ceea ce face. Asta arată o tărie interioară remarcabilă", a spus Darren Cahill, într-un interviu acordat New York Times.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel