Simona Halep, mesaj de FRUSTRARE

Simona Halep a transmis un mesaj trist, după retragerea de la Doha, postat pe Facebook, privind starea sa de sănătate.

Simona Halep a precizat, într-un mesaj în limba engleză, postat pe pagina sa de Facebook, că a trebuit să accepte realitatea că nu putea continua la Doha din cauza accidentării la piciorul drept. Halep s-a retras, vineri, din semifinalele turneului de la Doha din cauza problemelor de sănătate.

Simona Halep a mai precizat că este frustrant faptul că a fost nevoită să se retragă din cauza unei accidentări, după ce se calificase în penultimul act al competiţiei.

"Din păcate problema mea s-a înrăutăţit ieri în timpul celui de-al doilea set şi a fost foarte dureros. Am venit la Doha cu speranţa că m-am recuperate sută la sută, dar după fiecare meci piciorul meu era din ce în ce mai rău. Este frustrant să te califici în semifinalele unui turneu mare cum este cel de la Doha, unde am amintiri frumoase, şi să te retragi din cauza unei accidentări. A fost o decizie dificilă, dar după ce am discutat cu echipa mea a trebuit să accept realitatea şi să îmi continui tratamentele. Vă mulţumesc pentru susţinere. Sper să revin pe teren cât mai curând”, a scris Halep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel