Simona Halep, mesaj de forță despre ANTRENOR! ”Acest lucru ar fi fost imposibil”

Simona Halep a evocat, într-un interviu pentru WTA, bunul ei început în sezon, explicându-le și de ce nu este atât de rău să stea fără antrenor și cum se simte înainte de debutul în turneul american.

Simona Halep, locul 2 mondial și câștigătoarea Indian Wells BNP Paribas Open în 2015, a spus că nu se află în discuții cu nimeni pentru postul de antrenor.

"În acest moment, nu discut cu nimeni", a declarat Halep reporterilor de la ”All Access Hour”, WTA, miercuri, înaintea primului eveniment preliminar obligatoriu al sezonului de la BNP Paribas Open. "Eu doar mă relaxez. Nu știu ce se va întâmpla, dar nu am discutat cu cineva anume și nu vorbesc cu nimeni".

"Mi-e dor de vocea de lângă mine, mi-e dor de un sfat. Mi-e dor de faptul că cineva este întotdeauna în spatele tău să-ți dea acel sfat necesar, dar restul este neschimbat. Sunt profesionist și încerc să fac lucrurile așa cum trebuie, chiar dacă antrenorul nu este acolo." a mai spus ea.

Halep a recunoscut că uneori - doar uneori - a fi sub un control total a fost o noutate binevenită.

"Îți voi spune o poveste pentru că e amuzant", a continuat ea. "În Dubai, înainte de meciul Tsurenko, eram atât de obosită, încât în timpul nopții nu am putut dormi foarte bine. M-am trezit la ora 8:00 și m-am simțit ca moartă. Am schimbat alarma și am scris echipei că ne vom întâlni la ora 10:30 pentru micul dejun.”

"Așa că am dormit încă două ore, m-am îmbrăcat în meci, m-am culcat și m-am dus direct la meci. Dacă aș fi avut antrenor, acest lucru ar fi fost imposibil”, a spus Halep râzând. "În acel moment le-am spus băieților că uneori e bine fără un antrenor." a continuat ea. 

Simona poate reveni pe locul 1 WTA


Cu șansa de a reveni la numărul 1 după două săptămâni, campioanal din 2015 intră în Indian Wells în formă bună și plină de încredere, după un start foarte bun al sezonului. După eliminarea de la Australian Open de către Serena Williams, Halep a continuat să-și construiască încrederea în propriile forțe în februarie, înregistrând două victorii mari, conducând România la victoria împotriva Cehiei, în FedCup, și apoi a ajuns în prima ei finală a sezonului la Qatar, dar și în semifinale la Dubai.

Întrebată dacă crede că vreuna dintre înfrângerile din 2019 ar putea fi considerată "o pierderi dură", Halep a clătinat din cap.

"Nu cred. Toate meciurile au fost dure si nu am abandonat nici măcar o singură minge. Cred ca este cel mai important lucru pentru mine, din punct de vedere mintal. Toate meciurile au fost strânse si am simtit ca nivelul meu a fost bun, chiar daca am și pierdut meciuri. Le-am condus pe ambele adversare de la Doha și de la Dubai, dar câteodată lipsește ceva și nu poți câștiga meciul, dar mă simt bine și nu am sentimente negative de la meciurile respective", a mai spus ea.

Încredere în propriile forțe

Halep a spus că puținul care lipsește a fost concentrarea ei pe final de meci, dar cu cât va juca mai multe meciuri cu atât își va va ajusta jocul.

"M-am simțit bine chiar de la începutul anului, la Melbourne", a spus Halep. "Dar am simțit că nu am avut destule meciuri după care să abordez turneele mari. Încă mai am acel sentiment, că am nevoie de multe meciuri oficiale, dar mă simt confortabil. Simt că nivelul este acolo unde trebuie și sunt încrezătoare. Dacă există încredere în propriile forțe, atunci viața ta este liniștită", a completat Simona.

Citește și:

Simona Halep ora meciului. Debut direct în turul doi la Indian Wells

Halep, veste excelentă înainte de Indian Wells

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel