Simona Halep - Marina Erakovic la Wimbledon. Prima adversară a româncei

Marina Erakovic, venită din calificări, va fi adversara româncei Simona Halep în runda inaugurală a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, care va debuta luni, la All England Club din Londra.

Cele două jucătoare s-au înfruntat o singură dată, în 2015, la US Open, în primul tur, Erakovic (29 ani, 129 WTA) abandonând la scorul de 6-2, 3-0 pentru Halep.

Halep (25 ani, numărul doi mondial), finalistă anul acesta la Roland Garros, a jucat o semifinală la Wimbledon, în 2015, anul primei ei finale de la Paris, iar anul trecut s-a oprit în sferturile de finală.

Într-un posibil sfert de finală, Halep ar putea să joace cu britanica Johanna Konta. Dacă va trece de primul tur, Halep o va înfrunta pe învingătoarea dintre britanica Laura Robson și brazilianca Beatriz Haddad Maia, iar o posibilă adversară în optimi ar fi rusoaica Elena Vesnina.

Simona Halep, a doua favorită la Wimbledon, are două victorii pe iarbă și un eșec în acest an, după ce s-a oprit în sferturi la Eastbourne, fiind învinsă joi de daneza Caroline Wozniacki, cu 5-7, 6-4, 6-1, informează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel