SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC, în TURUL 1 de la US OPEN 2015, de la ORA 18:00

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Organizatorii de la US Open 2015 au anunțat când va debuta Simona Halep, numărul 2 WTA și cap de serie numărul 2, la ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Citește și: Surpriză colosală la US Open 2015: Jucătoare din top 10 WTA, eliminată în turul 1

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Simona Halep o va întâlni în primul tur de la US Open 2015 pe Marina Erakovic, locul 99 WTA.

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Românca de pe locul 2 WTA va deschide ziua a doua a competiţiei de la Flushing Meadows: va evolua pe Arena Centrală, Arhur Ashe Stadium, începând cu ora 18:00.

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Meciul Simona Halep - Marina Erakovic va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Alexandra Dulgheru va evolua şi ea, tot de la ora 18:00, împotriva nemțoaicei Angelique Kerber (favorită 11) pe arena Grandstand, în timp ce Irina Begu va lupta cu Olga Govortsova pentru un loc în runda a doua, de la aceeaşi oră, pe terenul 15.

SIMONA HALEP - MARINA ERAKOVIC. Monica Niculescu este singura reprezentantă a României care va juca în sesiunea de după-amiază, urmând să dea piept cu Alexandra Panova, pe terenul 16, miercuri dimineaţa, în jurul orei 01:00 (ora României).

Vezi și: Șoc după șoc în prima zi de la US Open! O altă favorită a pierdut

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel