SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR

Simona Halep a trecut de Madison Keys cu scorul de 2-0 în primul meci de la Turneul Campioanelor. Românca nu a avut mari emoții, impunându-se cu 6-2 în primul set și cu 6-4 în cel de-al doilea. Meciul a durat aproximativ o oră și jumătate.

Rezultat final: SIMONA HALEP- MADISON KEYS 2-0. (6-2,6-4)

Iată cum a decurs meciul:

SETUL 2 SIMONA HALEP -  MADISON KEYS LIVE TEXT

Halep-Keys, 6-4. Simona Halep închide meciul ! Victorie pentru Simona Halep

Halep-Keys, 5-4. Halep face rebreak și servește pentru meci. Standing ovation pentru lovitura ei

Halep-Keys, 4-4. Halep pierde primul game pe propriul serviciu. Jocul se complică.

Halep-Keys, 4-3. Simona își conservă energia pentru următoarele game-uri decisive

Halep-Keys, 4-2. Game la zero reușit de Halep

Halep-Keys, 3-2. Halep reușește break-ul

Halep-Keys, 2-2. Halep reușește o lovitură spectaculoasă și egalează în setul doi.

Halep-Keys, 1-2. Meci foarte echilibrat. Keys câștigă al treilea game al setului doi.

Halep-Keys, 1-1. Un nou game disputat. Simona se impune după o minge riscantă.

Halep-Keys, 0-1. Keys câștigă greu game-ul după mai multe egalități succesive.

SETUL 1 SIMONA HALEP -  MADISON KEYS LIVE TEXT

Halep-Keys, 6-2. Simona Halep își adjudecă primul set 

Halep-Keys, 5-2. Keys reușește să își adjudece al doilea game, după cel din debutul meciului

Halep-Keys, 5-1. Halep se desprinde. Keys are 15 greșeli neforțate.

Halep-Keys, 4-1. Keys pare să cedeze. A făcut și o dublă greșeala.

Halep-Keys, 3-1. Game alb pentru Simona, după un joc excelent.

Halep-Keys, 2-1. Halep reușește break-ul, după mai multe șanse.

Halep-Keys, 1-1. Simona Halep își adjudecă greu primul game pe serviciu, după egalitate la 40.

Halep-Keys, 0-1. Keys reușește primul game al setului. 

--------

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. Nu este prima dată când Simona Halep și Madison Keys se duelează.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep și Madison Keys s-au mai întâlnit de cinci ori, iar sportiva noastră s-a impus în patru rânduri. După ce în 2014 Madison Keys a câștigat primul meci cu Simona Halep, românca a ieșit victorioasă în toate întâlnirile de atunci, una în 2014 și trei în 2016.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. În acest an, Simona Halep a învins-o pe americancă în optimi la Wimbledon (6-7, 6-4, 6-3), în finală la Montreal (7-6, 6-3), şi în sferturi la Wuhan (6-4, 6-2).

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. Madison Keys a vorbit Simona Halep înainte de meciul de duminică: "Tocmai am jucat cu Halep la Wuhan, cred că a evoluat foarte bine acolo, însă cred și că în mare parte se datorează faptului că am fost foarte pasivă și că am jucat în spatele liniei de fund și am lăsat-o să dicteze jocul.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. Sunt anumite lucruri pe care trebuie să le schimb în bine și să îmi folosesc loviturile cele mai bune în cel mai înteligent mod. Chiar cred că pot face asta", a spus Keys.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep a declarat că se simte pregătită pentru Turneul Campioanelor de la Singapore (23-30 octombrie), unde va fi a treia favorită.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. "Trebuie să joci bine acolo, deoarece toate jucătoarele din top opt joacă un tenis nebunesc, deci trebuie să fiu pregătită, a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. Singapore este unul dintre turneele favorite ale Simonei Halep, aici reușind cea mai importantă victorie a carierei sale, în 2014, în fața liderului mondial Serena Williams, în faza grupelor, cu 6-0, 6-2. După ce a jucat finala în acel an, anul trecut românca nu a mai reușit să treacă de faza grupelor.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. Simona Halep nu a fost sigură că va reuși să se califice la Turneul Campioanelor anul acesta, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate și cu accidentări în debutul sezonului. 

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. "La începutul anului, primele patru luni au fost foarte grele pentru mine. Nu știam dacă voi putea juca în acest an, deoarece mă simțeam foarte bolnavă și nu puteam sta mai mult de 15 minute pe teren. Am avut niște infecții", a mărturisit sportiva.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS LIVE TEXT la TURNEUL CAMPIOANELOR. Meciul dintre Simona Halep și Madison Keys este programat pentru duminică, la ora 12:00. Partida Simona Halep - Madison Keys va fi transmisă în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel