SIMONA HALEP - MADISON KEYS, LA WIMBLEDON - Livescore

SIMONA HALEP - MADISON KEYS. Simona Halep o va întâlni pe americanca Madison Keys în optimile turnelului de la Wimbldeon. DC NEWS va tranmsite meciul în format LIVESCORE.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS. Simona Halep a declarat că suprafața de joc i se potrivește mai bine adversarei ei. Meciul va începe, luni, la ora 15.00.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS. "Keys este o jucătoare solidă. Are un serviciu foarte puternic. În plus, are încredere mare pentru că a câștigat un turneu pe iarbă.

Suprafața asta cred că i se potrivește cel mai mult, dar și eu joc un tenis destul de bun pe această suprafață. Mă aștept la un meci foarte greu. Trebuie să joc și să îmi fac treaba cât mai bine", a spus Halep la DigiSport.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS. Halep și Keys s-au duelat până acum de două ori, fiecare câștigând câte un meci. În ultima întâlnire, Halep a câștigat în trei seturi, scor 5-7, 6-0, 6-1.

SIMONA HALEP - MADISON KEYS. Madison Keyes, campioana turneului pe iarbă de la Birmingham a intrat recent în Top 10 şi şi-a asigurat calificarea în optimi, după ce a eliminat-o pe Alize Cornet.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel