SIMONA HALEP - LUCIE SAFAROVA LIVE TEXT la US OPEN de la 18:00

Simona Halep s-a calificat în turul trei la US OPEN după ce a învins-o pe Lucie Safarova în două seturi cu scotul de 6 - 3, 6 - 4. A fost o victorie muncită care a venit după circa o oră și jumătate de joc.

Simona Halep a avut un început excelent de meci și a condus cu 3-0, cu două break-uri reușite, dar Safarova a restabilit egalitatea, 3-3. Game-ul al șaptelea a fost unul foarte disputat, însă Halep a reușit break-ul în cele din urmă. În cele din urmă, și-a adjudecat primul set cu 6 - 3.

Safarova a început foarte bine manșa secundă, pe serviciul Simonei, dar reprezentanta noastră și-a recuperat break-ul, iar apoi a preluat conducerea (2-1). Cehoaica a egalat, 2-2, iar apoi a câștigat contra serviciului. Halep a făcut apoi break (3-3), iar apoi a trecut din nou la cârmă (4-3). Cele două jucătoare și-au fructificat serviciul în următoarele două ghemuri, iar Halep a încheiat meciul pe serviciul cehoaicei, ultimul punct al confruntării fiind o dublă greșeală.

SETUL 2SIMONA HALEP - LUCIE SAFAROVA LIVE TEXT

6 - 4 Simona Halep a câștigat meciul.

5 - 4 Game câștigat de Simona Halep.

4 - 4 Game simplu reușit de Lucie Safarova care rămâne în meci.

4 - 3 Românca preia conducerea.

3 - 3 Break Simona Halep! Românca este din ce în ce mai agresivă și ajunge la egalitate.

2 - 3 Break Lucie Safarova! Jucătoarea din Cehia trece în avantaj.

2 - 2 Lucie Safarova își câștigă serviciul și egalează la doi pe tabelă.

2 - 1 Simona Halep a trecut în avantaj.

1 - 1 Simona Halep salvează fiecare minge, egalează, iar jocul revine la un nivel înalt.

0 - 1 Break Lucie Safarova!

0 - 0 A început setul doi cu Simona Halep la serviciu.

SETUL 1: SIMONA HALEP - LUCIE SAFAROVA LIVE TEXT

6 - 3 Simona Halep a câștigat primul set după 47 de minute de joc.

5 - 3 Românca revine în joc și se apropie de câștigarea primului set.

4 - 3 Simona Halep este extrem de nervoasă. A lovit de două ori cu racheta de pământ după ce Lucie a ajuns să aibă avantaj. După un game îndelung disputat, de vreo 9 minute, românca preia conducerea.

3 - 3 Break! Avem egalitate în acest moment după ce Lucia Safarova a revenit puternic în joc.

3 - 2 Schimb îndelung de meci încheiat cu victoria Luciei Safarova. A fost un game echilibrat care i-a revenit, până la urmă, jucătoarei din Cehia.

3 - 1 Lucie Safarova întrerupe parcursul fără greșeală al Simonei Halep. A fost prima minge de break pentru sportiva din Cehia.

3 - 0 Break Simona Halep. Sportiva noastră reușește să păstreze un nivel foarte ridicat al jocului.

2 - 0 Simona Halep închide game-ul cu un as, primul din această partidă. 

1 - 0 Simona Halep face primul break al meciului.

0 - 0 Simona Halep și Lucie Safarova și-au făcut apariția pe teren și fac încălzirea specifică pentru meci. Începe partida cu Lucie Safarova la serviciu.

"E prima oară când joc aici cu acoperişul tras şi sper că totul va fi bine. Am mai jucat împotriva ei de câteva ori şi ştiu că mă aşteaptă un meci greu", a zis Simona Halep înainte cu câteva minute de meciul cu Lucie Safarova.

UPDATE 18:00 - La New York plouă, dar Simona Halep va juca la ora stabilită pentru că terenul unde joacă are acoperiș. Partida va începe cu o mică întârziere, adică la 18:20. Celelalte meciuri - care se desfășoară pe terenuri fără acoperiș - au fost amânate.

---

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - LUCIE SAFAROVA LIVE TEXT la US OPEN. Lucie Safarova, 29 de ani, locul 44 WTA, a fost finalistă anul trecut la Roland Garros, cea mai bună performanță a sa într-un turneu de Mare Șlem.

SIMONA HALEP - LUCIE SAFAROVA LIVE TEXT la US OPEN. Simona Halep și Lucie Safarova s-au mai duelat de câteva ori.

SIMONA HALEP - LUCIE SAFAROVA LIVE TEXT la US OPEN. Mai precis, Simona Halep și Lucie Safarova s-au întâlnit până acum de patru ori. Jucătoarea cehă a câștigat primul meci, în 2011, la Canadian Masters, dar Simona Halep s-a impus în celelalte trei: în 2013, la Nurnberg, și 2014, la Indian Wells și Cincinnati.

SIMONA HALEP - LUCIE SAFAROVA LIVE TEXT la US OPEN. Marți, Simona Halep a trecut cu mare ușurință de belgiana Kirsten Flipkens, 6-0, 6-2. 

[citeste si]

SIMONA HALEP - LUCIE SAFAROVA LIVE TEXT la US OPEN. Lucie Safarova a învins-o, în runda inaugurală, pe australianca Daria Gavrilova în două seturi, 6-4, 6-4.

SIMONA HALEP - LUCIE SAFAROVA LIVE TEXT la US OPEN. Meciul dintre Simona Halep și Lucie Safarova va fi transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO începând cu ora 18:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel