SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. SIMONA HALEP trece peste NA LI în CLASAMENTUL WTA și ocupă LOCUL 2

SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. SIMONA HALEP continuă să facă istorie pentru România. Constănțeanca o va devansa pe chinezoaica Na Li în topul mondial și va ocupa LOCUL 2 WTA, cea mai bună clasare reușită vreodată de o româncă.

SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. SIMONA HALEP ocupă în acest moment pe locul 3 în Clasamentul WTA, la 175 de puncte în spatele chinezoaicei Na Li (6960, față de 6785). 

Citește și: Halep, aproape de o performanță uriașă în această săptămână

SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. Asiatica a anunțat, joi, pe contul personal de Facebook, că va absenta la toate turneele din circuitul US Open Series (Montreal, Cincinnati și US Open), astfel că va pierde cele 1690 de puncte strânse la aceste competiții în 2013. 

SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. "Vreau să îmi anunț fanii că, din păcate, am decis să mă retrag de la următoarele evenimente WTA: Montreal, Cincinnati și US Open. Din luna martie am avut probleme la genunchi, iar acest lucru m-a împiedicat să joc la cel mai înalt nivel al meu. Echipa mea medicală m-a sfătuit că am nevoie de o pauză pentru a mă odihni și pentru ca genunchiul meu să se vindece complet. Aștept cu nerăbdare să revin în această toamnă pe teren, la turneele de la Wuhan și Beijing!”, a scris Na Li, pe contul personal de Facebook, potrivit digisport.ro.

SIMONA HALEP, LOCUL 2 WTA. Ca urmare a acestei decizii, Na Li va fi depășită în Clasamentul WTA de SIMONA HALEP. Constănțeanca va deveni astfel prima jucătoare din România care ocupă LOCUL 2 WTA. Schimbarea de locul în top se va face de luni, 11 august.

Vezi și: Halep, singura vedetă absentă la Montreal. Ce program are în 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel