SIMONA HALEP, lăudată de un titan al tenisului, înainte de US OPEN 2015

Simona Halep și Darren Cahill
Foto: prosport.ro
Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Nick Bollettieri (84 ani), unul dintre cei mai respectaţi oameni din tenis, deţinător al unei academii de tenis care le-a modelat destinele unor super-campioni precum Andre Agassi, Monica Seleş sau Maria Sharapova, a vorbit din nou despre Simona Halep, înainte US Open 2015.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. "Pe cine văd, stând pe 5th Avenue? Simona Halep. Are ce-i trebuie pentru a fi una dintre cele mai bune. Darren Cahill a făcut treabă excelentă", a scris pe pagina sa de Twitter antrenorul octogenar, considerat un adevărat vânător de talente în sportul alb.

Vezi și: Traseul Simonei Halep spre finala US Open: Când poate da peste Serena

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Chestionat despre întâlnire de colegul său de breaslă, Darren Cahil, care se va afla şi în timpul US Open în loja româncei, Nick Bollettieri a explicat că a văzut-o pe Simona Halep cu o minge în mână, exersând lansarea mingii pentru serviciu.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Constănţeanca a intrat pe vizorul tehnicianului american la jumătatea anului trecut. Bollettieri o asemăna pe Simona Halep, înaintea semifinalei de la Wimbledon cu Eugenie Bouchard, cu "un şerif cu experienţă din Vestul Sălbatic în urmărirea nelegiuiţilor", apreciind că românca este "una dintre cele mai bune jucătoare la retur din circuit", cu o "capacitate incredibilă de a se mişca pe teren. Nord, Sud, Est, Vest, nu contează unde îi trimiţi mingea acestei sportive, ea va fi capabilă tot timpul să returneze", atrăgea atunci atenţia Bollettieri, citat de prosport.ro.

SIMONA HALEP - US OPEN 2015. Mai mult, în primăvară, la prima vizită a circuitului WTA pe continentul nord-american, Bollettieri a complimentat duetul Simona Halep – Darren Cahill, după cel mai echilibrat duel al constănţencei cu Serena Williams la turaţie maximă, din finala turneului de la Miami: "Simona a jucat ca un colos împotriva Serenei Williams. Felicitările mele pentru ea şi echipa ei, Virginia Ruzici şi Darren Cahill".

Citește și: Simona Halep, nominalizată la premiul "Lovitura lunii august". Unde poți vota

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel