SIMONA HALEP, la ROLAND GARROS. Watson: Nu este la un alt nivel!

Simona Halep
Simona Halep

Jucătoarea Heather Watson a declarat, joi, după ce a fost învinsă de SIMONA HALEP, scor 6-2, 6-4, în turul doi al turneului de la Roland Garros, că românca a jucat bine, dar nu a simţit că ar fi la un alt nivel, informează BBC.

"Ea a jucat bine, dar nu am simţit că este la un alt nivel. A luat avantaj în primul set pe o cădere a mea, când nu am putut să fac multe puncte. Puţine greşeli neforţate, asta fac jucătoarele de top. Ultimul ghem ar fi putut schimba situaţia. Am simţit-o că este un pic nervoasă, dar şi eu am fost şi astfel nu am profitat. Sunt dezamăgită că nu am făcut mai mult astăzi", a declarat Watson, care a avut o minge de break la scorul de 5-4 în al doilea set.

VEZI ȘI: ROLAND GARROS: SIMONA HALEP s-a calificat în turul 3

Şi fosta jucătoare Mary Pearce, câştigătoare la Australian Open în 1995 şi Roland Garros în 2000, este de părere că dacă ar fi egalat la cinci, Heather Watson ar fi avut o şansă să câştige.

"SIMONA HALEP a fost foarte fericită că a încheiat meciul, deoarece lucrurile începuseră să devină strânse. Dacă Heather ar fi reuşit să egaleze la 5 şi să ducă apoi meciul în trei seturi, cine ştie ce s-ar fi întâmplat. Heather trebuie să lucreze mai mult ca să nu mai comită greşeli neforţate", a spus Pearce.

Jucătoarea de tenis SIMONA HALEP, cap de serie numărul 4 şi locul 4 WTA, s-a calificat, joi, în turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai bună performanţă a româncei la turneul de la Paris.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel