Simona Halep, la Brisbane: Vreau să fiu mai puternică

Simona Halep, a doua jucătoare a lumii, a recunoscut în conferința de presă tradițională de dinaintea începerii turneului de la Brisbane, ce își dorește de la jocul ei, dar și faptul că cea mai bună parte a colaborării din acest an cu Darren Cahill este că acum îl are doar pentru ea.

"Vreau să fiu mai puternică. Vreau să-mi îmbunătățesc serviciul, pentru că nu e foarte puternic. Dar acum îl simt mult mai bun față de trecut. Așa că tot ce am făcut, fiecare lovitură pe care am lucrat-o cred că e foarte importantă în jocul meu. De asemenea, antrenamentul fizic e foarte important, pentru că trebuie să mă mișc rapid, să fiu puternică pe picioare. Așa că sunt sigură că a mers bine, acum sunt mai puternică decât eram înainte", a declarat Simona Halep în fața ziariștilor, potrivit doartenis.ro.

Românca a vorbit și despre cum merge colaborarea cu antrenorul său, Darren Cahill. 

"Acum e al meu, doar al meu. Nu mai sunt și alte jucătoare în jur, ceea ce e foarte bine. E bine să îl am mereu aproape de mine și să învăț lucruri de la el", a mai spus ea. Simona a recunoscut că în perioada de pregătire pe care a avut-o în București alături de Cahill, cei doi au lucrat "la absolut tot", după cum s-a exprimat ea. 

Cât despre obiectivul vizat în 2016, Simona Halep a precizat că își dorește cucerirea unui trofeu de Grand Slam. "E obiectivul meu. Cred că am șanse, dar trebuie să muncesc din greu. Trebuie să dăm tot ce e mai bun de fiecare dată și să vedem dacă reușim acest lucru. Eu simt că pot, dar totuși trebuie să fiu relaxată și să mă bucur de tot", a explicat Simona.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel