Simona Halep l-a concediat pe Victor Ioniță. Noul antrenor, Daniel Dobre

Simona Halep a pierdut vineri în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham, 6-2, 0-6, 6-7, contra Kristinei Mladenovic, din Franța. 

Sâmbătă, Simona Halep l-a concediat pe Victor Ioniță. Antrenorul a revenit sâmbătă singur în România și nu va merge la Wimbledon. Noul antrenor al Simonei este tot un român, Daniel Dobre, potrivit Digi Sport.

Victor Ioniță, în vârstă de 31 de ani, o pregătea pe Simona Halep de la începutul anului 2015. Relația dintre cei doi s-a răcit după Roland Garros. Simona Halep, care înainte solicita mereu intervenția antrenorului în pauzele din timpul partidelor, nu l-a pe Ioniță chemat la bancă, la Birmingham, unde pierduse setul al doilea la zero. Victor Ioniță nu a vrut să ofere nicio declarație la revenirea în România, dar a confirmat pentru sursele Digi Sport că nu va merge la Wimbledon.

Daniel Dobre, noul antrenor al Simonei, a lucrat șapte ani la o academie din Germania și a făcut parte din staful jucătoarei la turneul campioanelor din 2014, de la Singapore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel