SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA, rezultat final la Indian Wells 2018

Simona Halep va debuta, de la ora 01:00, la ediția din 2018 a turneului de la Indian Wells. Liderul WTA o va întâlni pe cehoaica Kristyna Pliskova. Simona Halep  a trecut de Kristyna Pliskova în două seturi: 6-4, 6-4.

UPDATE: Simona Halep s-a calificat, vineri, în runda a treia a turneului WTA de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale de 7.972.535 dolari, după ce a dispus cu 6-4, 6-4 de Kristyna Pliskova (Cehia).

Halep (26 ani), campioană la Indian Wells în 2015, intrată direct în turul secund, s-a impus după o oră şi 15 minute în care a alternat momentele bune şi altele mai puţin reuşite. Simona, revenită după o pauză de trei săptămâni, a început greoi şi a fost condusă de Pliskova cu 2-0 şi 3-1, dar a restabilit egalitatea, 3-3.

Sora geamănă a Karolinei Pliskova a condus cu 4-3, dar Halep şi-a găsit în cele din urmă ritmul şi a dominat finalul de set, câştigat cu 6-4, după trei ghemuri la rând. Halep a început în forţă actul secund, pierzând doar două puncte în primele trei ghemuri (3-0).

O scurtă reuşită de Kristyna Pliskova (25 ani, 77 WTA) a dereglat jocul româncei, care a greşit destul de mult în continuare, iar scorul a devenit egal, 3-3. Halep a făcut un nou break şi apoi s-a desprins la 5-3, Pliskova a redus din diferenţă, dar românca a încheiat conturile cu 6-4.

Halep, care şi-a egalat performanţa de anul trecut de la Indian Wells, şi-a asigurat un cec de 47.170 dolari şi 65 de puncte WTA, iar următoarea sa adversară va fi învingătoarea dintre Dominika Cibulkova (Slovacia/N. 30) şi Caroline Dolehide (SUA).

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA, la Indian Wells 2018. Meciul lui Halep este al treilea de pe terenul central, după două întâlniri la simplu masculin, urmând să aibă loc în jurul 01.00. Pentru sportiva din Constanța, acesta va fi primul meci de simplu după o pauză de trei săptămâni, Halep fiind nevoită să se retragă de la Doha din cauza unei accidentări. De asemenea, a lipsit și de la Dubai.

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA, la Indian Wells 2018. Simona Halep, locul 1 WTA, a întâlnit-o pe Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, o singură dată până acum, în anul 2017, mai exact în primul tur al turneului de la Madrid. Atunci, Simona Halep a câștigat cu 6-1, 6-2, în 57 de minute.  

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA, la Indian Wells 2018. Liderul WTA a discutat cu jurnaliștii cărora le-a dezvăluit că este ajutată de un psiholog, pentru a trece mai ușor peste anume momente.

[citeste si]

SIMONA HALEP - KRISTYNA PLISKOVA, la Indian Wells 2018. "Mereu caut perfecțiunea, dar în același timp știu că nu există. Deci, pare puțin cam ciudat că mă gândesc la asta. Eu spre asta tindeam, asta doream. În ultima vreme, am lucrat cu un psiholog sportiv pe această direcție și am ajuns la concluzia că trebuie să fiu mai permisivă cu mine și să înțeleg că uneori nu pot fi 100% pe teren și că este nevoie de timp. Deci, mă descurc bine în această direcție, așa că și din acest motiv pot fi numărul 1 în continuare. Cel puțin, asta îmi doresc", a spus Simona Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel