SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC: Românca e avertizată de presa britanică, înainte de sfertul de la Birmingham

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Presa din Marea Britanie o avertizează pe Simona Halep inainte de meciul pe care sportiva noastră îl va disputa, vineri, împotriva Kristinei Mladenovic, în sferturile de finală ale turneului de la Birmingham.

MECIUL SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC ESTE TRANSMIS LIVE AICI

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Live Tennis scrie că franțuzoaica de pe locul 43 WTA este într-o formă excelentă, dovadă stând rezultatele reușite până acum pe iarba britanică: "Mladenovic a reușit până acum trei victorii solide la Birmingham, în fața unor jucătoare clasate mai bine decât ea".

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. De asemenea, jurnaliștii din Insulă îi amintesc Simonei Halep că viitoarea sa adversară a produs una dintre surprizele turneului de la Roland Garros.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. "Cea mai impresionantă victorie a ei a venit la Roland Garros, unde a e eliminat-o în prima rundă pe Eugenie Bouchard", continua publicația din Marea Britanie, conform ziare.com.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Chiar și așa, englezii ar paria pe o calificare a Simonei Halep în careul de ași de la Birmingham: "Pare că și-a găsit ritmul și are mai multe șanse decât Mladenovic la calificare".

Vezi și: Pregătită de luptă! Ce spune Mladenovic despre meciul cu Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel