SIMONA HALEP s-a calificat în SFERTURI DE FINALĂ la BIRMINGHAM, după 6-1, 6-3 cu KLARA KOUKALOVA

Simona Halep s-a calificat, joi, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier de la Birmingham. Principala favorită de pe iarba britanică a spulberat-o în optimi pe Klara Koukalova, locul 92 WTA. Românca a avut nevoie de doar 50 de minute pentru a se impune în două seturi în fața cehoaicei, scor 6-1, 6-3.

În sferturile de finală de la Birmingham, Simona Halep se va duela cu Kristina Mladenovic (Franța, locul 48 WTA), care a trecut în optimi de Barbara Strycova (Cehia, locul 28 WTA, cap de serie numărul 10), scor 7-6 (4), 6-2.

MECIUL SIMONA HALEP - KRISTINA MLADENOVIC ESTE TRANSMIS LIVE AICI

Simona Halep va juca astăzi, în jurul orei 17:00, și în proba de dublu de la Birmingham, după ce nu a putut evolua miercuri, din cauza ploii. Românca va juca alături de Heather Watson, din Marea Britanie. Cele două se vor duela în primul tur al probei de dublu cu perechea spaniolă Anabel Medina Garrigues/Arantxa Parra Santoja.

Iată desfășurarea Live Text a meciului:

SIMONA HALEP - KLARA KOUKALOVA 6-1, 6-3

---------------------

SETUL 2

- 6-3: Simona Halep mai face un break și încheie meciul cu un retur superb câștigător, după doar 50 de minute de joc.

- 5-3: Simona Halep continuă să servească excelent, începând game-ul cu un ace. Românca a irosit prima șansă de 5-3, dar a revenit și și-a obligat adversara să greșească și să-i permită să facă game-ul.

- 4-3: Cehoaica reușește un game la 0 și se menține la un singur break în spatele Simonei Halep, care urmează la serviciu.

- 4-2: Principala favorită câștigă pe propriul serviciu, la 30, și e la două game-uri de sferturile de finală.

- 3-2: Koukalova și-a făcut serviciul și a cerut intervenția antrenorului său la finalul acestui game, pe care l-a câștigat la 15.

- 3-1: Românca o ciuruiește pur și simplu pe cehoaică, trimițând lovitură câștigătoare după lovitură câștigătoare, în special cu backhand-ul. Sportiva noastră își face ușor serviciul, la 15, și se menține la un break distanță de adversară.

- 2-1: Koukalova câștigă primul game pe propriul serviciu, după cel mai disputat punct al partidei. Cehoaica a avut 15-40, dar Simona Halep a revenit și a egalat cu noroc, după un punct câștigat cu fileul. Românca și-a procurat prima șansă de break după ce a returnat incredibil cu dreapta din afara terenului de dublu, câștigător. A doua șansă de break a Simonei Halep a venit grație unei scurte fabuloase, care a lăsat-o fără reacție pe Koukalova. Cehoaica a anulat și a treia șansă de break a româncei și a reușit să concretizeze primul său avantaj din acest game.

- 2-0: Românca face tot ce vrea ea pe teren și câștigă un game după doar un minut și 17 secunde. Sportiva noastră a reușit trei servicii câștigătoare consecutive, cehoaica i-a anulat prima șansă de 2-0, dar Simona Halep a închis punctul cu un un-doi minunat, după un nou serviciu bun.

- 1-0: Simona Halep începe excelent și al doilea set. Românca returnează fantastic, atât cu dreapta, cât și cu reverul, și face break la 30.

- ora 15:07 - A început setul secund. Klara Koukalova servește.

---------------------

- SETUL 1:

- 6-1: Simona Halep câștigă rapid și fără prea mare efort primul set, încheiat cu un ace, după doar 18 minute. Românca a arătat un joc solid și a beneficiat în principal de numeroaseșe greșeli făcute de adversara sa. 

- 5-1: Numărul 3 mondial mai câștigă un break, la 15, și va servi pentru set. Cehoaica face multe erori neforțate, comițând în acest game a treia dublă greșeală din meci.

- 4-1: Simona Halep confirmă al doilea break și se desprinde în primul set. Sportiva noastră a servit bine, obligându-și adversara să returneze greșit. Koukalova a făcut singurul punct al game-ului cu o dreaptă frumoasă câștigătoare, dar sportiva noastră a încheiat socotelile cu un ace, al doilea al meciului până acum.

- 3-1: Continuă seria break-urilor. De data aceasta, a venit rândul Simonei Halep să aibă 40-0 pe serviciul adversarei. Koukalova a salvat prima minge de break a româncei, dar sportiva noastră a reușit în final să-și adjudece game-ul la 15.

- 2-1: Klara Koukalova face imediat re-break și se menține aproape de locul 3 WTA. Cehoaica a reușit să returneze bine și a condus cu 0-40 pe serviciul advers. A irosit prima șansă de break cu o minge trimisă afară, dar a urmat și o eroare neforțată a româncei, care a închis astfel game-ul în favoarea Klarei.

- 2-0: Românca returnează excelent și fructifică a doua minge de break, profitând și de o dublă greșeală pe care adversara sa a comis-o în acest game.

- 1-0: Simona Halep a început foarte bine partida, cu un game alb.

- ora 14:47 - A început meciul Simona Halep - Klara Koukalova, din optimile de finală de la Birmingham. Românca servește prima.

---------------------

- ora 14:40 - Cele două jucătoare și-au făcut apariția pe Terenul Central de la Birmingham și se încălzesc înainte de începerea meciului.

- ora 14:30 - Carla Suarez Navarro (Spania, locul 9 WTA și a treia favorită a competiţiei) a câștigat în două seturi meciul cu Svetlana Kuznetsova (Rusia, locul 27 WTA și cap de serie numărul 13), scor 6-3, 6-4, după o oră și 18 minute de joc. Astfel, în câteva minute va începe partida Simonei Halep.

---------------------

Știrea inițială:

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Simona Halep va fi nevoită să joace două meciuri într-o singură zi în cadrul turneului de categorie Premier de la Birmingham, dotat cu premii în valoare totală de 731.000 de dolari.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Simona Halep, cap de serie numărul 1 şi locul 3 WTA, o va întâlni în optimile probei de simplu pe cehoaica Klara Koukalova, locul 92 WTA, jucătoare venită din calificări. Meciul Simona Halep - Klara Koukalova este al doilea al zilei de joi programat pe Arena Centrală Ann Jones, va începe în jurul orei 15:00 și va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Înaintea acestei partide, de la ora 13:00, se va disputa întâlnirea dintre Carla Suarez Navarro (Spania, locul 9 WTA și a treia favorită a competiţiei) şi Svetlana Kuznetsova (Rusia, locul 27 WTA și cap de serie numărul 13), tot din optimile de finală.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Simona Halep și Klara Koukalova s-au mai întâlnit de două ori până acum, împărțindu-și victoriile. În 2010, cehoaica s-a impus în trei seturi, la Madrid, scor 6-3, 6-3. Românca și-a luat revanșa în 2012, la Hobart, Australia, scor 4-6, 6-2, 7-5.

Vezi și: Ce scrie presa internațională după debutul Simonei Halep pe iarbă



SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. De-a lungul carierei, Klara Koukalova a câştigat trei turnee WTA şi şapte turnee ITF. Cea mai bună clasare a cehoaicei în ierarhia mondială s-a înregistrat în 2013, când a ocupat locul 20 WTA.

SIMONA HALEP - BIRMINGHAM 2015. Simona Halep va evolua joi şi în proba de dublu de la Birmingham, după ce nu a putut juca miercuri, din cauza ploii. Românca va evolua alături de Heather Watson, din Marea Britanie. Cele două se vor duela în primul tur cu perechea spaniolă Anabel Medina Garrigues/Arantxa Parra Santoja, meciul fiind al doilea al zilei programat pe terenul 2. Prima partidă de pe această arenă va începe la ora 14:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel