SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE SCORE la Wimbledon

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE SCORE la Wimbledon. Simona Halep joacă vineri cu Kiki Bertens în turul trei de la Wimbledon. Partida dintre Simona Halep și Kiki Bertens va fi transmisă în format LIVE SCORE pe WWW.DCNEWS.RO nu mai devreme de ora 18:30.

UPDATE 16:00 - Meciul dintre Simona Halep și Kiki Bertens nu va începe mai devreme de ora 21:00.


-----

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE SCORE la Wimbledon. Nu este prima dată când Simona Halep se duelează cu Kiki Bertens.

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE SCORE la Wimbledon. Kiki Bertens (24 ani, 28 WTA) și Simona Halep s-au înfruntat de două ori până acum, scorul fiind egal, 1-1.

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE SCORE la Wimbledon. Simona Halep s-a impus în 2010, în sferturile turneului ITF de la Torhout (Belgia), cu 7-6 (2), 6-2. Kiki Bertens a învins în 2012, în semifinale la Fes (Maroc, WTA), cu 6-3, 6-4.

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE SCORE la Wimbledon. Joi, Simona Halep s-a calificat fără probleme în runda a treia a turneului pe iarbă de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, după ce a dispus de italianca Francesca Schiavone cu 6-1, 6-1, în 65 de minute.

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE SCORE la Wimbledon. Simona Halep, a cincea favorită a turneului, a dominat jocul și doar precipitarea în unele momente a făcut să nu încheie conturile și mai repede.

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE SCORE la Wimbledon. În primul set, românca a avut 3-0, dar apoi și-a pierdut serviciul, însă a revenit și s-a impus cu 6-1 în 33 de minute. În setul al doilea, Halep a avut din nou 3-0, scor la care Schiavone și-a câștigat pentru prima dată serviciul în acest meci. Simona Halep și-a continuat însă jocul și a luat și al doilea set cu 6-1. Românca a reușit 18 mingi direct câștigătoare (11 Schiavone), în timp ce raportul la erori neforțate a fost egal, 14-14. Halep a salvat 6 din cele 7 mingi de break pe care le-a avut Schiavone, iar italianca a salvat doar una din 5.

[citeste si]

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE SCORE la Wimbledon. Kiki Bertens (24 ani, 28 WTA) a trecut până acum de Jelena Ostapenko (Letonia) și de Mona Barthel (Germania).

SIMONA HALEP - KIKI BERTENS LIVE SCORE la Wimbledon. Rămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea, în format LIVE SCORE, cum se va desfășura meciul Simona Halep - Kiki Bertens. Partida va începe în jurul orei 18:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel