Urmărește emisiunea live


SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE SCORE la Shenzhen (China)

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE SCORE la Shenzhen (China). Simona Halep, numărul patru mondial, începe anul 2017 în forță, cu un meci greu, contra sârboaicei Jelena Jankovic, în runda inaugurală a turneului WTA de la Shenzhen (China). Meciul dintre Simona Halep și este programat pentru luni, nu mai devreme de ora 06:30, și va fi transmis în format LIVE SCORE pe DC News.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE SCORE la Shenzhen (China). Nu este prima dată când Simona Halep se duelează cu Jelena Jankovic.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE SCORE la Shenzhen (China). Simona Halep conduce cu 6-1 în meciurile directe cu Jankovic (31 ani, 54 WTA), fiind mai bine de șase ani de la succesul Jelenei, în prima lor confruntare, în 2010, la US Open. Halep a câștigat în 2015 ultimele dueluri, la Indian Wells, Toronto și Cincinnati.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE SCORE la Shenzhen (China). Jelena Jankovic s-a relaxat înaintea întâlnirii cu Simona Halep, din primul tur de la Shenzhen, de luni.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE SCORE la Shenzhen (China). A participat, alături de Yaroslava Shvedova, la un Mannequin Challenge. Cele două au fost surprinse în videoclip în timp ce beau ceai.

SIMONA HALEP - JELENA JANKOVIC LIVE SCORE la Shenzhen (China). Meciul dintre Simona Halep și Jelena Jankovic este programat pentru luni, ora 06:30. Partida Simonei Halep va fi găzduită de terenul central după Cagla Buyukakcay - Johanna Konta, care va începe la ora 05:00, ora României. Rămâneți pe DC News pentru a afla cum se va termina meciul dintre Simona Halep și Jelena Jankovic.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel