Simona Halep, întrebarea la care nu a știut să răspundă

Simona Halep, întrebarea la care nu a știut să răspundă
Simona Halep, întrebarea la care nu a știut să răspundă

Simona Halep a fost pusă în dificultate la o conferinţă de presă după Roland Garros. Sportiva din Constanța a fost întrebată cine a fost Roland Garros.

Simona Halep a primit aceeaşi întrebare care i-a fost adresată şi Mariei Şarapova: Cine a fost Roland Garros?

Sportiva a rugat-o pe jurnalista care a adresat întrebare să-i dea şi răpunsul. "A fost un aviator care a luptat în Primul Război Mondial", a venit răspunsul. "Ahh, da, am auzit, dar nu am fost atât de deşteaptă încât să o şi spun. Grea întrebare!", a concluzionat zâmbind Simona Halep.

Ceva mai devreme, Maria Şarapova fusese întrebată acelaşi lucru, iar rusoaica a răspuns: "Am citit acum multă vreme, dar poate îmi spuneţi voi cine e".

A învins-o pe Townsend

Simona Halep, numărul unu mondial, s-a calificat, joi, 31 mai, în runda a treia a turneului de la Roland Garros, al doilea de Mare Şlem al anului, după ce a dispus de americanca Taylor Townsend, cu 6-3, 6-1. După meci, sportiva din Constanța a precizat că s-a concentrat pe jocul ei. "A fost destul de dificil să returnez mingea, nu a fost uşor, dar m-am concentrat pe jocul meu, am încercat să fiu mai agresivă. Am încercat să o fac să se deplaseze. Nu sunt foarte înaltă şi e destul de greu. Trebuie să joc cel mai bun tenis al meu pentru a câştiga titlul", a declarat Simona Halep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel