Urmărește emisiunea live


Simona Halep, interviu surpriză la Singapore, unde promovează Turneul Campioanelor 2015

Foto: wta.com
Foto: wta.com

Simona Halep a avut parte de un interviu surpriză la Singapore, acolo unde se află pentru a promova Turneul Campioanelor, competiţie ce se va desfășura între 23 octombrie şi 1 noiembrie.

Românca de 23 de ani a fost intervievată de două fetiţe din Singapore, fane ale Simonei, acţiunea fiind organizată de site-ul oficial al WTA.

"Noi suntem mici şi tu eşti mică, ce putem face pentru a deveni mai bune în tenis?", a fost prima întrebare.

"Este un compliment sau nu, să fii mică?", a reacţionat Simona Halep râzând. "Nu este un lucru rău că suntem mici. De fapt suntem foarte rapide pe teren şi putem să ne mişcăm mai repede decât fetele înalte, astfel că avem viteză pe teren, putem să ne mişcăm foarte bine şi avem abilitatea de a ajunge la toate mingile, să alergăm pe tot terenul.

Vezi și: Simona Halep a apelat la o nouă metodă de pregătire: Face yoga - VIDEO

Trebuie doar să vă îmbunătăţiţi capacitatea de a alerga, picioarele, muşchii şi să fiţi în formă tot timpul, pentru că este foarte important să nu vă accidentaţi", a răspuns numărul 3 mondial.

"Crezi că vom ajunge cândva ca tine?", a venit a doua întrebare. "Da, sunt sigură că veţi ajunge ca mine şi mă bucur că vreţi să ajungeţi ca mine. Vă urez succes şi să credeţi în visul vostru!", a replicat sportiva născută în Constanța.

În 2014, Simona Halep a ajuns în finala competiţiei care încheie sezonul, fiind învinsă de liderul mondial Serena Williams, în două seturi, scor 3-6, 0-6. Românca o bătuse pe cea mai bună jucătoare a lumii în faza grupelor, scor 6-0, 6-2.

Video cu interviul Simonei Halep:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel