Simona Halep, ținta criticilor. S-a făcut de râs?

Tenismena româncă Simona Halep este ținta criticilor și speculațiilor din cauza absenței sale la Jocurile Olimpice de la Rio. 

Simona Halep este singura jucătoare activă din top 10 WTA care nu participă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Ea a afirmat că nu va participa pentru că se teme de virusul Zika. Retragerea a venit după ce s-a arătat iritată că nu va fi portdrapelul României la Rio. Ea a afirmat, printre altele, că: "nu am ce să comentez, știu doar că anul trecut sau acum doi ani a fost discuția să fiu eu", "posibil, nu știam de regula aceasta. Nu am mai auzit-o. Mulți sportivi care nu au avut medalie au ținut drapelul. Nu cred că a fost foarte mare problemă". Simona Halep a fost criticată de marii sportivi pentru ofuscarea sa cu privire la faptul că portdrapelul României va fi Cătălina Ponor. 

În vreme ce unii internauți cred că acesta este adevăratul motiv al retragerii, faptul că se decisese să nu fie portdrapelul României, alții lansează ipoteze noi: controale stricte la dopping, glorie pe bani puțini.

Simona Halep a început să fie criticată când a început să piardă, să aibă blocaje emoționale, dând vina pe diferite afecțiuni, dureri fizice, fiind acuzată, în mare, că nu-și asumă eșecul, ci caută motive pentru a părea o victimă. 

Răspundeți în sondajul dcnews.ro care este părerea dumneavoastră. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel