Simona Halep, înfrângere la Stuttgart: Nu-mi puteam ține PICIOARELE pe teren

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep spune ca zgura de la Stuttgart nu este o suprafață ca toate celelalte și că din această cauză nu-și putea ține picioarele pe teren. 

"La Stuttgart nu este o zgură normală. Cei de aici nu udă terenul, iar zgura are o suprafaţă diferită, nu este cea reală pe care jucăm de obicei. La Madrid, spre exemplu, nu aluneci atât de mult. Aici nu-mi puteam ţine picioarele pe teren", a spus Simona Halep la Digisport.

Meci pierdut fără drept de apel 

 Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă de CoCo Vandeweghe (SUA), cu 6-4, 6-1, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 816.000 dolari. 

Halep (26 ani), principala favorită a competiţiei, a fost dominată de Vandeweghe (26 ani, 16 WTA), care s-a impus după o oră şi 14 minute de joc. 

Americanca a controlat jocul prin loviturile sale puternice şi destul de precise, în timp ce Halep a fost lipsită de ritm şi a comis multe erori. 

În primul set, în care cele două jucătoare au mers cap la cap până la 4-4, Simona nu şi-a creat nicio şansă de break, iar în actul secund a avut patru, dar le-a ratat pe toate. 

[citeste si]


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel