SIMONA HALEP în FINALA ROLAND GARROS. Cum o susțin Mircea Badea și Felix Rache

Mircea Badea și Felix Rache au postat o imagine pe Facebook în care își arată susținerea fațâ de Simona Halep, în finala Roland Garros.

Mircea Badea și Felix Rache țin o foaie în mână pe care scrie "Hai Simona"!

SIMONA HALEP s-a calificat în FINALA DE LA ROLAND GARROS 2014, acolo unde o va întâlni pe rusoaica MARIA SHARAPOVA, sâmbătă, cu începere de la ora 16:00. 

Vezi și: ROLAND GARROS: SIMONA HALEP s-a calificat în FINALĂ, după ce a eliminat-o pe ANDREA PETKOVIC, scor 6-2, 7-6

 Confruntarea din FINALA DE LA ROLAND GARROS 2014 va reprezenta al patrulea meci dintre SIMONA HALEP și MARIA SHARAPOVA, precedentele trei întâlniri încheindu-se cu victorii ale rusoaicei. 

În urma calificării în FINALA DE LA ROLAND GARROS 2014, SIMONA HALEP va urca pe LOCUL 3 în CLASAMENTUL WTA. De asemenea, prezența în ultimul act de pe zgura franceză îi asigură româncei cel mai important premiu financiar din carieră - un cec în valoare de 825.000 de euro. Dacă se va impune în fața rusoaicei de pe locul 8 WTA, SIMONA HALEP va primi 1.650.000 de euro.

DCNews vă va ține la curent cu desfășurarea meciului SIMONA HALEP - MARIA SHARAPOVA, din FINALA DE LA ROLAND GARROS 2014.

Citește și: Presa americană: Cum o poate bate Halep pe Șarapova la Roland Garros. "Dacă nu face asta, rusoaica o ucide!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel