SIMONA HALEP, în FINALA de la Sydney 2016. Ghinion pentru sportivă?-SONDAJ

Ploaia de la Sydney a dat peste cap programul meciurilor, partida dintre Simona Halep și Svetlana Kuznetsova fiind reprogramat pentru vineri, începând cu ora 04:00.

Astfel, sportiva noastră ar putea avea o zi infernală. Simona Halep, dacă va ieși învingătoare din duelul cu Svetlana Kuznetsova, va juca și în finala de la Sydney 2016. Există riscul ca sportiva noastră să intre deja obosită în finală, lucru care să îi afecteze performanțele. Să nu uităm că Simona Halep a avut și ceva probleme cu tendonul.

De menționat că tot vineri, și tot de la ora 04:00, se va relua și a doua semifinală feminină, cea dintre Belinda Bencic și Monica Puig, întreruptă tot din cauza ploii. Aceasta din urmă conduce cu 4-0. Simona Halep va juca împotriva învingătoarei din duelul Belinda Bencic și Monica Puig.

Încă un lucru de care depinde rezultatul sportivei noastre: durata partidei din semifinale. Depinde cine se recuperează mai repede, dar și cât lung este meciul.

"Simona are cele mai mari șanse să câștige turneul de la Sydney"

Președintele Federației Române de Tenis, George Cosac, e de părere că numărul 2 WTA poate câștiga turneul din Australia, dar este conștient că finala va fi extrem de dificilă.

"Simona are cele mai mari șanse să câștige turneul de la Sydney. Nu-i ușor să revii după o pauză de două luni și după o trecere de la 0 la 30 de grade. A avut nevoie de adaptare la clima din Australia. A avut și ceva probleme cu tendonul. A avut meciuri grele, cu adversare foarte pregătite", a spus George Cosac la Dolcesport.

În continuare, vă invităm să vă spuneți părerea: Credeți că Simona Halep va câștiga turneul de la Sydney?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel