Simona Halep în FINALA Australian Open. Prima declarație

Simona Halep a oferit prima declarație după victoria de senzație obținută împotriva lui Angelique Kerber, care a dus-o în finala Australian Open. 

"Nu a fost deloc ușor. E greu să ai două meciuri care durează atât de mult în același turneu. În astfel de meciuri încerc să rămân foarte calmă. Acest meci a fost ca un Montagne Russe. Am rămas concentrată și sunt mândră de ceea ce am realizat. O respect foarte mult pe Caroline Wozniacki și știu că mă așteaptă un meci foarte dificil, similar cu cel de astăzi. Va trebui să alerg foarte mult. La fel ca la Roland Garros, am zis că dacă ajung în finală, voi da tot ce pot," a spus Simona Halep la finalul meciului de infarct cu Angelique Kerber. 

Meci de senzație

Halep a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale carierei şi s-a impus dramatic după două ore şi 20 de minute, salvând şi două mingi de meci. 

Pentru Halep (26 ani) este a treia finală de Mare Şlem a carierei, după cele două pierdute la Roland Garros, în 2014 şi 2017. Halep nu trecuse până anul acesta de sferturi la Melbourne, iar la ediţiile din 2016 şi 2017 a pierdut în primul tur. Românca mai are în palmares semifinale la Wimbledon (2014) şi US Open (2015). 

În finală la Melbourne, Halep o va înfrunta pe daneza Caroline Wozniacki, numărul doi mondial, care a trecut joi de belgianca Elise Mertens, cu 6-3, 7-6 (7/2). Câştigătoarea va ocupa luni locul 1 în clasamentul WTA. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel