Simona Halep: Îmi revin după luni grele

Jucătoarea Simona Halep, locul 5 WTA, care participă în această perioadă la Miami Open, a declarat că se simte în regulă şi încrezătoare, ea subliniind că a avut câteva luni grele.

"Mă bucur că am revenit. Anul trecut am jucat un tenis bun, am avut meciuri bune. Acum mă bucur că am revenit sănătoasă, sunt gata de joc şi aştept să încep turneul. Anul trecut în această perioadă am jucat foarte bine, eram foarte încrezătoare. Acum sunt în regulă, poate nu ca anul trecut, dar îmi revin după luni grele. Acum mă bucur că sunt sănătoasă, că mă pot antrena intens şi că pot juca. Vom vedea ce va fi, eu mă simt încrezătoare", a spus Halep, conform Wtatennis, citat de news.ro.

Simona Halep a menţionat că pentru ea parcursul de la Indian Wells, turneu la care a fost eliminată în sferturile de finală, a fost important, având în vedere faptul că a avut probleme de la începutul anului. "A fost foarte important faptul că am câştigat câteva meciuri, pentru că de când am început anul nu am câştigat multe meciuri pentru că de fapt nu m-am putut antrena. A fost un turneu bun pentru mine, meciul cu Serena a fost bun. Ea a fost prea puternică până la urmă, de aceea nu am putut câştiga. Dar am jucat un tenis bun, am făcut un turneu bun, aşa că vin aici încrezătoare", a spus Halep.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel