Simona Halep și mesajele de pe Facebook. Războiul comentariilor

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a învățat să facă din eşecuri adevărate lecţii. Poate că o altă sportivă ar fi fost devastată după o înfrângere precum cea de la US Open, însă românca a avut puterea de a reacţiona pozitiv: „Câteodată câştigi, câteodată ai de învăţat".

 

Au curs în mediul online mesajele după eșecul Simonei Halep de la US Open. În timp ce unii au încurajat-o, alții au taxat-o.

Iată câteva dintre mesajele pe care le-a primit pe Facebook:

Nu este sfârșitul lumii, în sport ca și în viață mai pierzi, mai câștigi, trebuie să mergi mai departe. Fii tare și treci peste acest moment, noi suntem alături de tine. Succes în competiții!

Intri in istorie cu acest eșec datorat ifoselor Niciodată Nr 1 mondial nu a ieșit din primul tur aici Multi romani au fost acolo sa te susțină dar tu fara nici o vlaga i-ai dezamăgit și pe ei și pe mine. Am tot sperat că după finalele pierdute o sa te concentrezi și vei dovedi că meriți să fii Nr 1

Ce interesant....străinii ii sunt mai aproape cu încurajări decat noi, romanii. Nu pot sa mint, e adevărat ca m-am supărat, e adevărat ca doream mai mult...cine nu-si dorea?? Credeti ca ea nu e suparata? Asta e, viața merge înainte, pierdem, câștigam, jucatori suntem in orice. Mult succes Draga mea! Îți doresc sa deții recordul de nr 1 cel mai mult timp din istorie.

finala de la cinccinatti ti-a readus in minte folosirea scuzelor, ca pe vremuri, asta te face sa iti lasi in cap ideile care te automultumesc. Parca te schimbasesi mental....Oricum, si acea finala si acest meci le-ai pierdut pe mental.

Oricum, comentarii răutăcioase vor exista mereu. Nici de la acelea să nu te consumi. Nu se consumă ei, politicienii, care vorba ceea, au responsabilități mult mai serioase.

Simona, ignora comentariile rautacioase, unii atat pot, habar nu au de tenis, pt.noi esti nr.1 atat in lume cat si in inimile noastre!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel