SIMONA HALEP și HORIA TECĂU au anunțat că vor juca proba de dublu mixt a unui turneu de Grand Slam

Horia Tecău a declarat, sâmbătă, la Constanța, că va veni un moment când el și Simona Halep vor evolua împreună în proba de dublu mixt a unui turneu de Grand Slam. Tenismanul a precizat că jucătoarea i-a făcut o promisiune în acest sens.

"Simona mi-a promis că vom juca împreună un turneu de Grand Slam. Este foarte greu să joci la simplu și la dublu, mai ales când joci semifinale și finale și ai o evoluție constantă în turneele de Grand Slam, dar aștept acel moment. Cu siguranță vom juca odată împreună, dublu mixt, și nu știu cum va fi. Ne înțelegem bine în afara terenului, cred că și pe teren va fi la fel", a spus Horia Tecău, într-o conferință de presă, citat de Agerpres.

La rândul ei, Simona Halep a confirmat spusele acestuia, menționând că este pregătită pentru o astfel de provocare, dar că îi este puțin teamă.

"Da, sunt pregătită. Dar, să fiu sinceră, mi-e puțin teamă să joc la dublu mixt, pentru că e o altă putere la băiatul din partea cealaltă. Îmi doresc mult să joc într-o zi cu el la dublu mixt și, cu siguranță, se va îndeplini. Eu îmi doresc", a reacționat Simona Halep.

Vezi și: A elucidat misterul! Cum a răspuns Simona Halep acuzațiilor aduse

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel