Simona Halep și-a aflat adversara la US Open. Meci pe viață și pe moarte

Serena Williams va fi adversara  Simonei Halep în sferturile de finală ale turneului US Open, ultimul de Mare Șlem al anului, după ce a învins-o, luni, în optimi, pe kazaha Iaroslava Șvedova, cu 6-2, 6-3.

Serena Williams (34 ani), care câștigase și primele patru confruntări cu Șvedova (28 ani, 52 WTA), s-a impus în doar 68 de minute în fața jucătoarei antrenate de românul Victor Ioniță.

Șvedova a reușit cea mai bună performanță a sa la US Open în proba de simplu, dar nu i-a putut rezistat Serenei, care a avut 11 ași și 27 de mingi direct câștigătoare. Kazaha a înregistrat 3 ași, 5 duble greșeli, doar 11 winners și 17 erori neforțate (13 pentru Serena).

Serena Williams, care are în palmares șase titluri la US Open, s-a oprit anul trecut în semifinale, la fel ca și Simona Halep, ambele învinse de italience, americanca de Roberta Vinci, iar românca de Flavia Pennetta.

Serena, care a jucat finale anul acesta la Australian Open și Roland Garros și a câștigat titlul la Wimbledon, o conduce pe Simona Halep cu 7-1 la meciurile directe, singurul succes al reprezentantei noastre venind în 2014, la Turneul Campioanelor, în faza grupelor, cu un neverosimil 6-0, 6-2.

[citeste si]

Anul acesta cele două s-au înfruntat în sferturi la Indian Wells, Serena impunându-se cu 6-4, 6-3. Serena este în mare formă la US Open, unde nu a pierdut maximum trei ghemuri pe set în cele patru tururi de până acum, dar fără a întâlni adversare de marcă (Ekaterina Makarova, Vania King, Johanna Larsson, Iaroslava Șvedova). Halep a trecut de Kristen Flipkens, Lucie Safarova, Timea Babos și Carla Suarez Navarro, cedând un singur set, în fața unguroaicei Babos.

În sferturi s-a calificat și Karolina Pliskova (Cehia), cap de serie numărul zece, care a dispus de sora mai mare a Serenei, Venus Williams (36 ani), a șasea favorită, cu 4-6, 6-4, 7-6 (3), după un final dramatic, în care ambele jucătoare au salvat mingi de meci.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel