SIMONA HALEP - HORIA TECĂU dublu mixt la ROLAND GARROS LIVE SCORE

Simona Halep și Horia Tecău au ratat vineri calificarea în optimile probei de dublu mixt a turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, după ce s-au înclinat în două seturi în fața lui Max Mirnîi (Belarus)/Yung Jan Chan (Taiwan), 7-5, 7-6 (3).

Meciul a durat o oră și 22 de minute. Halep și Tecău vor face probabil pereche și la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. Ei au mai jucat la dublu mixt, la ediția de anul trecut a turneului US Open, când au ajuns până în sferturile de finală (nevoiți să se retragă din cauza stării medicale a Simonei).

Mirnîi și Chan vor juca în optimi la Roland Garros cu sârbii Jelena Jankovic și Nenad Zimonjic, care au trecut cu cu 7-6 (5), 6-4 cuplul format din Raquel Atawo (SUA) și Raven Klaasen (Africa de Sud).

SETUL 2: SIMONA HALEP - HORIA TECĂU și Yung-Jan Chan - Max Mirnyi

6 - 7 Simona Halep și Horia Tecău au pierdut meciul cu echipa formată din Yung-Jan Chan - Max Mirnyi.

6 - 6 Avem tie-break!

6 - 5

5 - 5

5 - 4

4 - 4

3 - 4

3 - 3

2 - 3

2 - 2

1 - 2

1 - 1

1 - 0

0 - 0 A început setul doi.

SETUL 1: SIMONA HALEP - HORIA TECĂU și Yung-Jan Chan - Max Mirnyi

5 - 7 Echipa formată din Yung-Jan Chan și Max Mirnyi a câștigat primul set.

5 - 6

5 - 5

5 - 4

4 - 4

3 - 4

3 - 3

3 - 2

2 - 2

2 - 1

2 - 0

1 - 0

0 - 0 Meciul a început cu echipa Halep - Tecău la serviciu.

SIMONA HALEP - HORIA TECĂU la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Așadar, în ultimul meci al zilei de pe terenul 8, Horia Tecău și Simona Halep își încep parcursul de dublu mixt, împotriva perechii Chan/Mirnyi.

SIMONA HALEP - HORIA TECĂU la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Simona Halep și Horia Tecău au mai jucat la dublu mixt, la ediția de anul trecut a turneului US Open, când au ajuns până în sferturile de finală (nevoiți să se retragă din cauza stării medicale a Simonei).

SIMONA HALEP - HORIA TECĂU la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Horia Tecău a înregistrat rezultate foarte bune la participările sale în probele de dublu mixt la turneele de Grand Slam. Anul trecut la Roland Garros a ajuns până în semifinale alături de slovena Katarina Srebotnik, iar apoi în sferturi la Wimbledon.

SIMONA HALEP - HORIA TECĂU la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Cele mai mari performanțe le-a înregistrat însă la Australian Open, semifinală în 2011 alături de americanca Bethanie Mattek-Sands, titlul câștigat la Antipozi în 2012, finală pierdută în 2014 alături de indiana Sania Mirza și finală pierdută anul acesta alături de Coco Vandeweghe (SUA).

SIMONA HALEP - HORIA TECĂU la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Simona Halep a mai avut un meci important astăzi. 

SIMONA HALEP - HORIA TECĂU la ROLAND GARROS LIVE SCORE. Simona Halep, numărul 6 mondial, s-a calificat în optimile de finală ale turneului de Mare Șlem de la Roland Garros, învingând-o în trei seturi, 4-6, 6-2, 6-3, pe japoneza Naomi Osaka, într-o partidă din turul al treilea al competiției, disputată vineri.

RSIMONA HALEP - HORIA TECĂU la ROLAND GARROS LIVE SCORE. ămâneți pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea meciul dintre Simona Halep și Horia Tecău cu echipa Yung-Jan Chan și Max Mirnyi. Partida va începe la ora 18:30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel