Simona Halep, gest uluitor pentru organizatorii turneului de la New Haven

Simona Halep a reușit să-i surprindă pe organizatorii turneului de la New Haven, Statele Unite ale Americii, prin modul ales de a le răspunde la o solicitare. 

Organizatorii turneului de la New Haven, Statele Unite ale Americii, i-au cerut Simonei Halep un interviu prin e-mail. Sportiva din România a acceptat, însă a ales să trimită organizatorilor răspunsuri scrise de mână, scrie prosport.ro.

„Turneul de la New Haven este special pentru mine, pentru că l-am câştigat în 2013. Anul trecut nu am reușit un parcurs foarte bun şi sper ca anul acesta să mă descurc mai bine", le-a spus Simona Halep oficialilor turneului de la New Haven.

Jucătoarea de tenis aflată pe locul 3 WTA a mai spus că turneul american este foarte bine organizat și că „îi place mâncarea italiană", motiv  pentru care așteaptă  ca organizatorii să-i recomande câteva restaurante.

Jucătoarea clasată pe locul trei în lume spune că mâncarea ei preferată este salata de vinete, ascultă ABBA și Scorpions, iar la capitolul pasiuni a mai adăugat că iubește mașinile și îi place să pescuiască și să se uite la filme.

Simona Halep a încheiat interviul printr-un set de răspunsuri fulger. Astfel, dacă nu ar fi făcut tenis, Simona ar fi studiat matematica, preferă ciocolata vaniliei, câinii pisicilor și reverul în locul serviciului şi a loviturii de dreapta.

Simona Halep este jucătoarea cel mai bine clasată care participă la turneul de la New Haven, desfășurat în perioada 23-29 august 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel