Simona Halep - Garbine Muguruza, rezultat final, Roland Garros

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep și Garbine Muguruza s-au înfruntat azi la Roland Garros. Meci pentru FINALĂ!

Simona Halep - Garbine Muguruza, rezultat final, Roland Garros

6-1 / 6-4

Simona Halep este în finala Roland Garros!!!

6-4
5-4
4-4
3-4
2-4
2-3
1-3
1-2
1-1
1-0

A început setul al doilea

1-0 la seturi pentru Simona Halep

6-1
5-1
5-0
4-0
3-0
2-0
1-0

A început primul set! Muguruza la serviciu

HALEP - MUGURUZA, rezultat final, Roland Garros, semifinale Simona Halep, (locul 1 WTA), și Garbine Muguruza, (locul 3 WTA), joacă astăzi în semifinala Roland Garros. Meciul este unul extrem de important. Nu doar că cele două sportive joacă pentru finala mult râvnitului trofeu, dar duelul de azi va stabili și poziția de lider mondial începând de săptămâna trecută. 

HALEP - MUGURUZA, rezultat final, Roland Garros, semifinale Garbine Muguruza e o adevărată specialistă a turneelor de Grand Slam. Chiar dacă nu impresionase în turneul de zgură, iberica pare de neoprit la Roland Garros, informează Digi Sport. Cifrele descoperite de jurnaliştii de la WTA Tennis spun totul despre modul în care se mobilizează adversara Simonei Halep de azi, din semifinala de la Paris. 

HALEP - MUGURUZA, rezultat final, Roland Garros, semifinale Iar Muguruza spune că nu simte deloc presiune. Mai mult, iberica a declarat că abia după victoria categorică împotriva Mariei Șarapova a aflat că va juca pentru titlul de lider mondial.

HALEP - MUGURUZA, rezultat final, Roland Garros, semifinale În întâlnirile directe, Simona Halep nu a reușit să o învingă pe Muguruza decât o singură dată.

HALEP - MUGURUZA, rezultat final, Roland Garros, semifinale Meciul dintre Simona Halep și Garbine Muguruza va avea loc de la ora 16:00. Partida va fi transmisă de Eurosport, dar poate fi urmărită în format live text și pe WWW.DCNEWS.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel