SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA 4-6, 3-6, în FED CUP. SPANIA conduce ROMÂNIA cu 2-1

Simona Halep a pierdut, duminică, meciul cu Garbine Muguruza, în duelul celor mai bune jucătoare din echipele României și Spaniei de Fed Cup. Iberica de pe locul 24 WTA a trecut în două seturi de numărul 3 mondial, scor 4-6, 3-6. În urma acestui rezultat, Spania conduce România cu 2-1 în confruntarea din Fed Cup. Urmează întâlnirea dintre Irina Begu şi Soler Espinosa, iar apoi, dacă va mai fi cazul, se va juca partida de dublu, Dulgheru/Niculescu - Garrigues/Arruabarrena. România are nevoie de victorii în ambele meciuri care vor urma, pentru a trece de Spania.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA 4-6, 3-6


----------------------

Iată desfășurarea LiveText a meciului:

UPDATE: - 3-6: Garbine Muguruza mai face un break și se impune în fața Simonei Halep, în două seturi, scor 4-6, 3-6.

- 3-5: Din păcate, sportiva noastră comite în continuare multe greșeli neforțate, care îi permit adversarei să se apropie la un singur punct de câștigarea setului.

- 3-4: Muguruza mai reușește un break, după un game infernal pentru ambele sportive, care a durat aproape 13 minute. Din nou, Simona Halep a alternat serviciile bune cu duble greșeli. Românca s-a lovit la genunchi în timpul unui schimb de mingi, iar după o "dublă" a dat cu racheta de pământ. În final, după numeroase șanse de ambele părți, cea care și-a adjudecat game-ul a fost iberica.

- 3-3: Românca face re-break după un game extrem de disputat și rămâne în set.

- 2-3: Simona Halep comite prea multe greșeli neforțate, iar iberica profită și face primul break din setul secund.

- 2-2: Garbine Muguruza egalează la 2, după un game încheiat cu un ace.

- 2-1: Simona Halep își face serviciul și revine la conducerea setului 2.

- 1-1: Românca începe să îi pună tot mai mari probleme spaniolei pe serviciul acesteia. Românca a egalat de la 40-15 pentru Muguruza, însă aceasta și-a adjudecat până la urmă game-ul și a egalat în setul 2. Simona Halep a câștigat cel mai frumos punct al meciului, după un lob superb trimis din defensivă.

- 1-0: Simona Halep conduce pentru prima dată în confruntarea cu Muguruza, după un game extrem de disputat, în care ambele jucătoare au avut, pe rând, avantaj. Românca este inconstantă la serviciu, reușind un ace la doar câteva secunde după o dublă greșeală.

- Setul 2 începe tot cu Simona Halep la serviciu.

----------------------

- 4-6: Din păcate, Simona Halep nu a reușit să-și ducă până la capăt revenirea din primul set, iar Garnine Muguruza și-a făcut serviciul și a câștigat actul întâi cu 6-4. Românca a avut 30-15 și a fost la două mingi de 5-5, însă iberica a întors situația game-ului și conduce cu 1-0 la seturi.

- 4-5: Simona Halep își continuă revenirea fantastică. Românca a irosit două mingi de game, însă a reușit să se redreseze și și-a adjudecat game-ul la avantaj. Urmează însă un moment extrem de dificil. Muguruza servește a doua oară pentru set.

- 3-5: Românca face primul break din această partidă și se apropie de Muguruza. Va servi pentru 4-5.

- 2-5: Simona Halep reușește al doilea game al meciului, după 21 de minute de joc. Muguruza va servi pentru primul set.

- 1-5: Românca pare să nu aibă nicio șansă în primul set cu Muguruza. Spaniola e la doar un game distanță de actul inaugural.

- 1-4: Muguruza continuă să joace excelent și mai reușește un break. Iberica se desprinde la 4-1 și va servi.

- 1-3: Iberica își face serviciul și se menține la un break în fața româncei.

- 1-2: Simona Halep reacționează pe propriul serviciu și reușește primul game al meciului, la 15.

- 0-2: Muguruza își face și serviciul și se distanțează de Halep în debutul primului set.

- 0-1: Iberica returnează bine și începe meciul cu un break.

- 12:08 - Meciul Simona Halep - Garbine Muguruza începe cu românca la serviciu.

----------------------

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVETEXT. DCNews transmite în format LiveText meciul dintre Simona Halep și Garbine Muguruza, cele mai bune jucătoare din echipele României și Spaniei de Fed Cup

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVETEXT. Confruntarea România - Spania, contând pentru turul 1 din Grupa Mondială II din Fed Cup, continuă duminică. Ziua a doua începe de la scorul de 1-1 la general şi debutează cu duelul dintre cele mai bune jucătoare pe care România şi Spania le-au trimis la Galați, Simona Halep şi Garbine Muguruza.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVETEXT. Partida se va desfășura de la ora 12:00 şi va fi transmisă în format LiveText pe WWW.DCNEWS.RO.

Vezi și: Ion Țiriac a recunoscut că se implică în pregătirea Simonei Halep


SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVETEXT. Cele două jucătoare și-au câștigat meciurile din prima zi de concurs. Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o pe Soler Espinosa, scor 6-2, 6-1, în timp ce Garbine Muguruza, locul 24 WTA, n-a avut prea mari probleme în a trece de Irina Begu, scor 6-3, 6-2.

SIMONA HALEP - GARBINE MUGURUZA LIVETEXT. După meciul Halep - Muguruza, la Galați va urma întâlnirea dintre Irina Begu şi Soler Espinosa, iar apoi va începe confruntarea de dublu, Dulgheru/Niculescu - Garrigues/Arruabarrena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel