Simona Halep, ironizată în presa internațională

Imaginea Simonei Halep a fost terfelită în presa internațională.

Mai precis, ziariştii de la OK Tennis, probabil iritaţi pentru că Flavia Pennetta (Italia) nu se va califica la ultimul turneu important al anului, consideră că postura de favorită principală nu este meritată de Simona Halep.

Jurnaliștii notează că sportiva noastră nu a obţinut performanţe la turneele importante din 2015, locul ocupat în "Road to Singapore" fiind astfel unul bizar.

"E ciudat că numărul unu în Race to Singapore este Simona Halep. Ea nu are performanţe în turneele de Grand Slam din acest an, exceptând semifinala de la US Open. Nu se descurcă bine la turneele importante şi nu a mai câştigat un titlu din luna mai!", scriu ziariștii, citați de ProSport.

În analiza critică publicată de site-ul menţionat mai sus se mai spune că ediţia din 2015 a Turneului Campioanelor va fi una dintre cele mai slabe din istorie: "Turneul Campioanelor de la Singapore nu va pune probabil capăt sezonului într-un stil strălucitor. Doar Garbine Muguruza pare într-o formă bună".

[citeste si]

Simona Halep a urcat pe primul loc în "Road to Singapore", ca urmare a retragerii temporare din tenis a Serenei Williams (1 WTA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel