Simona Halep, făcută praf de presa americană înainte de meciul cu Maria Sharapova de la Turneul Campioanelor 2015

Simona Halep joacă astăzi, cu începere de la ora 13:30, al doilea meci de la Turneul Campioanelor 2015, împotriva Mariei Sharapova. Românca de pe locul 2 WTA a învins-o categoric în prima partidă din Grupa Roșie pe Flavia Pennetta şi este principala favorită a competiţiei din Singapore.

În ciuda acestor realizări, jurnaliştii americani nu cred deloc în Simona Halep. Într-un amplu material publicat de ESPN, americanii prezintă o analiză a sezonului competițional 2015 şi trag o singură concluzie: "În tenis, la ora actuală, există Serena Williams şi restul".

În caracterizarea făcută Simonei Halep, ESPN o numeşte pe româncă "lidera celorlalte", potrivit prosport.ro. Americanii consideră că Simona Halep a reuşit un sezon dezamăgitor, în comparație cu locul pe care îl ocupă în clasamentul WTA.

"Lidera celorlalte din Singapore este Halep. Românca a ajuns în cel mai bun moment al carierei, dar nu a avut un sezon prea bun. A ajuns în finală la Roland Garros în 2014, apoi cea mai bună performanţă a sa a fost o semifinală la US Open anul acesta. A avut tendinţa de a pierde constant în faţa unor adversare mult mai slab cotate. A câştigat trei titluri, inclusiv unul la Indian Wells, performanţe mici în comparaţie cu poziţia pe care o deţine în clasament", au comentat cei de la ESPN despre Simona Halep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel