Simona Halep este încurajată de o mare campioană

Simona Halep a avut trei ani de referinţă pentru tenisul mondial, pe care i-a încununat cu 11 titluri şi locul 2 WTA. Totuşi, singurul regret al jucătoarei de 24 de ani rămâne lipsa unui Grand Slam din palmares.

O fostă mare campioană de simplu, Martina Hingis, o încurajează însă pe noua elevă a lui Darren Cahill, pe care o compară cu Justine Henin: "După ce m-am retras, am avut-o pe Justine Henin, care a fost o mare jucătoare cu Grand Slam-uri în palmares şi care a fost capabilă să învingă jucătoarele puternice din punct de vedere fizic.

Acum, jucătoare care au stilul ei sunt Simona Halep şi Agnieszka Radwanska. Halep e locul doi mondial, ceea ce nu e rău deloc. E întotdeauna greu când ai în faţă pe cineva ca Serena în semifinalele sau în finala unui Grand Slam. Întotdeauna am spus că o jucătoare ca ea poate fi învinsă în primele faze ale turneelor, pentru că atunci are momente în care nu se regăseşte.

Aceste două fete mai au multe oportunităţi să câştige un turneu de Grand Slam. Radwanska a fost capabilă să câştige Turneul Campioanelor, cel mai mare al ei de până acum. Vom vedea ce se va întâmpla anul viitor", a spus Martina Hingis, citată de digisport.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel