Simona Halep, după meciul cu Șharapova: Nu m-am gândit prea mult

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în a XXX-a  finală a carierei, după ce a învins-o, cu 4-6, 6-1, 6-4, pe Maria Şarapova, locul 40 WTA.

Simona Halep: "E întotdeauna greu când joc împotriva ei. Joacă foarte plat și e greu să returnez mingile, dar am fost încrezătoare că am suficientă putere să pot câștiga meciul. Nu m-am gândit prea mult la faptul că am pierdut primul set, am rămas concentrată pe ce aveam de făcut. On court coaching-u a fost foarte bun, apoi am schimbat tactica și totul a mers foarte bine pentru mine. A fost un meci intens, mă bucur că am câștigat și că am luptat până la ultima minge. Cu Svitolina voi încerca să îmi fac jocul, mă aștept la o partidă dificilă. Este o finală, dar voi încerca să dau tot ce am mai bun pentru a câștiga.", a spus Simona Halep, la finalul partidei împortiva Mariei Șarapova.

Vezi și: Simona Halep vs. Maria Sharapova, semifinale Roma. Rezultat live

Simona Halep. În ultimul act, Halep o va întâlni, duminică, de la ora 14.00, pe ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA, deţinătoarea trofeului.

Pentru calificarea în finala de la Roma, Halep  va primi  un premiu de 253.425 de euro şi  585 de puncte WTA. Învingătoarea va primi 507.100 de euro şi 900 de puncte WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel