Simona Halep, după coșmarul de la Wimbledon: Îmi pare rău

Simona Halep, într-un interviu acordat pentru Digi Sport, a vorbit despre eliminarea sa de la Wimbledon.

"Serviciul nu mi-a mers foarte bine din cauza tensiunii. Nu am ştiut să gestionez prea bine momentele cheie. Dar a fost un meci bun, adversara mea a meritat victoria. Eu îmi doresc să rămân cu aceeaşi încredere şi să fiu mai puternică la capitolele la care am fost slabă azi. Am jucat slab pe serviciul meu, dar când am returnat am jucat foarte bine. Şi tactic am jucat bine.

De asta îmi pare rău, că nu am putut să menţin acelaşi ritm şi acelaşi plan. În momentele importante am avut emoţii, îmi pare rău că nu am ştiut să gestionez aceste momente", a spus Halep în interviul acordat Digi Sport.

Chiar dacă la Wimbledon Darren Cahill nu i-a fost tot timpul aproape, el comentând meciuri pentru o televiziune din Australia, la finalul partidei cu Kerber acesta a ştiut să o îmbărbăteze şi să o facă să integreze doar lucrurile bune din acest turneu.

"Am vorbit mult cu Darren, mi-a explicat exact ceea ce vedeam şi eu oarecum. E important că mi-a dat încredere şi a subliniat părţile bune din jocul meu. A fost o experienţă frumoasă, mă bucur că am fost sănătoasă şi că am jucat bine", a mai spus Simona Halep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel