Simona Halep, după ce a învins-o pe Karin Knapp la Madrid: Nu sunt un lider

Simona Halep a învins-o Karin Knapp în turul doi de la Madrid, cu scorul de 6-1, 6-1, după doar o oră și zece minute de joc, însă jucătoarea română de tenis nu este entuziasmată după succesul obținut.

 

"N-a fost foarte foarte lejer, dar n-a fost nici foarte dificil, adversara mea a fost accidentată o perioadă, s-a operat la genunchi și cred că i-a fost greu să revină. Totuși, am fost destul de solidă, mi-am făcut jocul și pot să spun că am dominat toată partida", a spus Halep, pentru Digi Sport.

În plus, Simona Halep a precizat că se simte bine, este sănătoasă și încearcă să se antreneze cât de mult poate în fiecare zi, fără a se gândi prea mult la rezultate, ci doar că trebuie să își facă jocul și să fie cât mai bună pe teren.

"Nu sunt lider, nu vreau să mă gândesc la asta. Sunt o jucătoare normală și încerc să fac totul cât mai bine. Eu le doresc succes și celorlalte fete. Dacă suntem românce, trebuie să fim cât mai sus, mai ales la turneul acesta", a mai afirmat Halep.

În următorul tur al turneului de la Madrid, Halep o va întâlni pe jucătoarea elvețiană Timea Bacsinszky (26 de ani, 15 WTA), după ce aceasta a învins-o marți pe rusoaica Ekaterina Makarova, 6-4, 5-7, 6-4, într-un meci din runda a doua.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel