SIMONA HALEP - DUBAI: Este favorita numărul 2, după SERENA WILLIAMS

SIMONA HALEP - DUBAI. Simona Halep va participa în perioada 16 - 21 februarie la turneul de categorie Premier de la Dubai. Față de anul trecut, competiția a fost urcată în rang, iar câștigătoarea va primi 900 de puncte WTA, față de doar 470 - în 2014.

SIMONA HALEP - DUBAI. Sportiva pregătită de Victor Ioniță a fost desemnată a doua favorită de la Dubai, după liderul mondial, Serena Williams. Sora acesteia, Venus, este deținătoarea titlului, impunându-se în finala din 2014 cu Alize Cornet.

SIMONA HALEP - DUBAI. În runda inaugurală de anul trecut, franțuzoaica a întâlnit-o pe Simona Halep, însă, din păcate, românca a abandonat.

SIMONA HALEP - DUBAI. "Este un turneu mai mare, cu mai multe puncte și jucătoare mult mai bune, tabloul e mai mare. Fiecare turneu e greu în felul lui, acum vor fi însă jucătoare foarte bune și fiecare meci va fi foarte greu. Sper să fac o treabă cât mai bună și să joc cât mai bine pot eu.

Mă simt bine și la Dubai, anul trecut nu am avut șansa să joc, pentru că eram un pic accidentată și a trebuit să mă opresc, dar sunt încrezătoare. Așa cum am făcut treabă bună la Doha sper să fac și la Dubai, însă nu va fi ușor", a spus numărul 3 mondial, pe aeroport, înainte de plecarea spre Emirate, conform digisport.ro.

Citește și: Lună infernală pentru Halep: Unde va juca și câte puncte are de apărat

SIMONA HALEP - DUBAI. Din postura de favorită numărul 2, Simona Halep va avea primul tur liber la Dubai. Înaintea competiției din Emirate, diferența față următoarea clasată, Petra Kvitova (4 WTA) este de doar 91 de puncte. Cea mai importantă absență de pe tabloul principal este cea a Mariei Sharapova. Nici Eugenie Bouchard nu își anunțase inițial prezența la Dubai, însă după eliminarea prematură de la Antwerp canadianca a cerut un wild-card la turneul din Emirate. Organizatorii au fost de acord și i-au permis intrarea în competiție.

Lista completă a primelor 8 favorite de la Dubai, neluând-o în seamă pe Eugenie Bouchard:

1. Serena Williams
2. Simona Halep
3. Petra Kvitova
4. Caroline Wozniacki
5. Ana Ivanovic
6. Agnieszka Radwanska
7. Ekaterina Makarova
8. Angelique Kerber

SIMONA HALEP - DUBAI. Turneul de la Dubai este dotat cu premii totale în valoare de 2,5 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel