Simona Halep, DRAMĂ incredibilă: Nici părinții nu au știut ce să zică!

Cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României din toate timpurile a trecut printr-un moment cumplit pe care nu l-a împărtășit cu nimeni până de curând. Simona Halep a avut totuși puterea să treacă peste impedimentul apărut în viața sa și să revină în prim-plan, fiind cea mai în formă tenismenă din circuit în momentul de față

Simona Halep a împlinit, de curând, 29 de ani. Aflată la deplina maturitate sportivă, a doua tenismenă a planetei a acordat un interviu în care a vorbit despre cele mai dificile momente prin care a trecut. Constănțeanca a povestit clipele de coșmar prin care a trecut în momentul în care trebuia să decidă dacă va accepta să fie supusă unei intervenții chirurgicale de micșorare a sânilor. 

„Parintii mei au fost alaturi, dar nu au spus nici da nici nu pentru ca a fost o decizie mult prea mare. Dar am facut-o strict pentru tenis, am facut-o pentru ca stiam ca daca nu o fac o sa am probleme cu spatele din ce in ce mai mult si ca nu o sa pot sa ajung la nivelul pe care eu mi-l doream”, a spus Simona Halep pentru „Echipa de 10”.

Simona Halep (2 WTA) va juca astăzi, 2 octombrie, împotriva americancei Amanda Anisimova (29 WTA), în turul al treilea de la Roland Garros.

Partida dintre Halep și Anisimova va avea loc pe arena "Philippe Chatrier", în jurul orei 14:00, după partida masculină dintre Casper Ruud și Dominic Thiem, care va începe la 12:00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel