SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID

Simona Halep, numărul șapte mondial, a câștigat turneul WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, sâmbătă, după ce a dispus în finală de Dominika Cibulkova (Slovacia) cu scorul de 6-2, 6-4.

Simona Halep (24 ani), a șasea favorită a turneului patronat de Ion Țiriac, s-a impus după o oră și 20 de minute, trecându-și în palmares primul său titlu din acest an. Simona Halep a mai jucat finala turneului de la Madrid în 2014, când a fost învinsă de Maria Șarapova în trei seturi.

Românca a dominat meciul cu Cibulkova și s-a impus meritat, confirmând ascensiunea din ultima perioadă. În primul set, Halep s-a desprins repede la 5-1, încheind setul după doar 30 de minute, cu 6-2. Setul secund a început cu dreptul pentru Halep, care a reușit breakul, apoi s-a desprins la 2-0 și și-a păstrat avantajul până la final, impunându-se cu 6-4.

Cibulkova (27 ani, 38 WTA) o conducea acum pe Halep cu 3-2 la meciurile directe. Prima victorie a româncei data din 2012, în sferturi, la Bruxelles, pe zgură, 0-6, 6-4, 6-3. Cibulkova s-a impus în 2011 în primul tur la s-Hertogenbosch (iarbă), cu 6-3, 6-0, în 2013 la Indian Wells, 7-5, 7-6 (3), în turul al doilea, și în 2014, în sferturi la Australian Open, cu 6-3, 6-0, ultimele două pe hard.

Până în finală, jucătoarea constănțeană a trecut de Misaki Doi (Japonia) cu 6-0, 6-3, de Karin Knapp (Italia) cu 6-1, 6-1, de Timea Bacsinszky (Elveția) cu 6-2, 6-3, de Irina Begu cu 6-3, 0-6, 6-1, de Samantha Stosur (Australia) cu 6-2, 6-0, și de Dominika Cibulkova (Slovacia) cu 6-4, 6-2.

--------


SETUL 2 SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT

6 - 4 VICTORIE IMPRESIONANTĂ PENTRU SIMONA HALEP!

5 - 4 Game pentru jucătoarea din Slovacia.

5 - 3 Simona Halep își adjudecă încă un game. Cibulkova servește pentru a rămâne în finală.

4 - 3 Dominika Cibulkova își câștigă serviciul și rămâne la un singur game în spate în setul doi.

4 - 2  Simona Halep și-a adjudecat game-ul cu un prim as reușit în această finală de la Madrid.

3 - 2 Game pentru jucătoarea din Slovacia.

3 - 1 Simona Halep este de neoprit și ia încă un game în meciul cu Cibulkova.

2 - 1 Jucătoarea din Slovacia își trece în cont primul game câștigat în setul doi.

2 - 0 Simona Halep continuă într-un stil formidabil.

1 - 0 Break în debut de set!

0 - 0 A începutul setul al doilea.

SETUL 1 SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT

6 - 2 După 30 de minute de tenis formidabil, Simona Halep a câștigat primul set.

5 - 2 Game pentru Cibulkova. Halep va servi pentru închiderea primei runde.

5 - 1 Simona Halep se distanțează total de Dominika Cibulkova.

4 - 1 Break reușit de sportiva noastră. Simona Halep dă lecții de cum trebuie executat un retur.

3 - 1 Primul game ajuns la avantaj în această finală este adjudecat de Simona Halep.

2 - 1 Game alb pentru Dominika Cibulkova.

2 - 0 Simona Halep menține ritmul jocului.

1 - 0 Debut senzațional pentru sportiva noastră! Simona Halep pare extrem de hotărâtă și începe cu dreptul în meciul cu Cibulkova.

0 - 0 A început finala de la Madrid cu Dominika Cibulkova la serviciu.

Simona Halep și Dominika Cibulkova și-au făcut apariția pe teren.

------

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Simona Halep se află în faţa câştigării primului titlu din 2016. Simona Halep va juca în finala turneului de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, împotriva sportivei din Slovacia, Dominika Cibulkova.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Nu este prima dată când Simona Halep și Dominika Cibulkova se duelează.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Dominika Cibulkova (27 ani, 38 WTA) o conduce pe Simona Halep cu 3-1 la meciurile directe. Singura victorie a româncei datează din 2012, în sferturi, la Bruxelles, pe zgură, 0-6, 6-4, 6-3.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Dominika Cibulkova s-a impus în 2011 în primul tur la s-Hertogenbosch (iarbă), cu 6-3, 6-0, în 2013 la Indian Wells, 7-5, 7-6 (3), în turul al doilea, şi în 2014, în sferturi la Australian Open, cu 6-3, 6-0, ultimele două pe hard.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Simona Halep este foarte optimistă și speră la o victorie în finala de la Madrid.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. "Mă bucur foarte mult că am ajuns până în finală. Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru susţinere. Acest turneu este foarte special pentru mine, sper să câştig şi finala", a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Simona Halep s-a calificat foarte ușor în finala turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 4.771.360 dolari, vineri, după ce a trecut cu 6-2, 6-0 de australianca Samantha Stosur în semifinale.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Simona Halep, numărul șapte mondial, nu i-a lăsat nicio șansă adversarei, pe care a învins-o în doar 50 de minute.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Stosur a început bine și a condus cu 1-0 și 2-1, dar apoi jocul său s-a rupt, iar Simona Halep a părut de neoprit. Jucătoarea de la Antipozi, care în sferturi a eliminat-o pe Patricia Țig, nu a mai reușit să revină în joc și a pierdut punct după punct.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Simona Halep a avut 13 mingi direct câștigătoare și doar 6 erori neforțate, în timp ce Stosur a reușit 6 mingi direct câștigătoare și a comis 23 de erori neforțate. Australianca (32 ani, 23 WTA) nu a reușit să își creeze nici măcar o minge de break.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Simona Halep, finalistă în 2014 la Madrid, și-a asigurat un cec de 447.630 euro și 650 de puncte WTA, iar în finală o va înfrunta pe Dominika Cibulkova (Slovacia), care a trecut în prima semifinală de americanca Louisa Chirico în două seturi, cu 6-1, 6-1.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Meciul dintre Simona Halep și Dominika Cibulkova este programat pentru sâmbătă la ora 19:00. Finala dintre Simona Halep și Dominika Cibulkova este transmis în format LIVE TEXT pe WWW.DCNEWS.RO.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Simona Halep a jucat finala turneului de la Madrid şi în 2014, însă atunci a pierdut în faţa Mariei Şarapova.

SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA LIVE TEXT în FINALA la MADRID. Anul acesta, finala de la Madrid constituie cea mai bună performanţă a sa, după semifinalele de la Sydney şi sferturile de finală de la Indian Wells şi Miami.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel