Simona Halep, dezvăluiri la Sankt Petersburg: Visul meu este...

Jucătoarea de tenis Simona Halep (numărul 4 WTA) participă săptămâna aceasta la turneul WTA de la Sankt Petersburg (Rusia). Într-un interviu acordat siteului turneului, sportiva a vorbit despre ce își dorește în viitor. 

Aflată pentru prima dată la Sankt Petersburg, Simona Halep s-a arătat încântată de obiectivele turistice din oraș și din afara orașului, dar și de arenă. 

Cât despre forma fizică în care se află, Halep a precizat că după ce a revenit de la Australian Open a urmat un tratament în România și se simte mai bine.

,,Tabloul este foarte puternic. Vine Venus, finalista de la Australian Open, dar fiecare meci la acest nivel este greu, aşa că vreau să dau ce am mai bun, să rămân concentrată şi să lupt pentru fiecare partidă", a mai spus Halep.

Întrebată și ce îi place mai mult în această viaţă şi care sunt visele ei, Simona a răspuns: ,,Visul meu este să am trei copii, dacă va fi posibil. Îmi place să am o familie, să locuiesc în ţara mea şi îmi doresc un titlu de Mare Şlem."

Simona Halep, numărul patru mondial, este principala favorită a turneului WTA de la Sankt Petersburg (Rusia), dotat cu premii totale de 710.900 dolari. Competiția are loc în perioada 30 ianuarie – 5 februarie.

Halep va intra direct în turul al doilea (optimile de finală), unde o va întâlni pe învingătoarea dintre Monica Niculescu (29 ani, 32 WTA) și croata Ana Konjuh (19 ani, 36 WTA).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel