Simona Halep, despre sezonul 2014: "Am suferit mult, dar am știut că am realizat ceva impresionant"

Simona Halep a avut în 2014 cel mai bun sezon din carieră. Sportiva a vorbit într-un interviu acordat pentru Eurosport despre performanțele reușite în acest an și planurile pe care le are pentru 2015.

"Am avut un an foarte bun, cu performanţe mari. De la anul voi avea mai mult de lucru, pentru că celelalte jucătoare au început să-mi cunoască stilul de joc şi e mai dificil acum.

Sper ca în 2015 să câştig un turneu de Grand Slam şi poate în viitor să fiu măcar o zi numărul 1 WTA", a declarat Simona Halep, citată de gsp.ro.C

Citește și: Surpriză colosală: Pe cine va antrena Fissette după o nouă concediere

Jucătoarea de pe locul 3 WTA a mai vorbit şi despre duelurile cu Maria Sharapova sau finala de la Turneul Campioanelor. Simona Halep a spus că nu regretă ajutorul acordat Serenei Williams, care a ajuns în semifinalele de la Singapore datorită ei.

"Zgura este suprafaţa mea preferată, în special cea de la Madrid şi Paris. Din păcate, am pierdut finalele jucate acolo în faţa Mariei Sharapova. Ea are mai multă experienţă decât mine şi a ştiut cum să joace. La Roland Garros, adrenalina m-a ajutat să lupt de la egal la egal cu ea, dar am pierdut. După meci am suferit mult, dar am ştiut că am realizat ceva impresionant.

Mă bucur că am ajuns în finală la Turneul Campioanelor şi că mi-am îndeplinit un vis. Din păcate, am fost obosită şi nu am putut mai mult. Nu regret că, datorită mie, Serena Williams a rămas în turneu", a mai declarat Simona Halep.

Vezi și: Simona Halep a reușit "cea mai șocantă" victorie din 2014

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel