SIMONA HALEP, despre meciul cu CARLA SUAREZ NAVARRO, din SFERTURI DE FINALĂ la INDIAN WELLS

SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ NAVARRO. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Indian Wells și a vorbit despre meciul pe care îl va juca astăzi împotriva ibericei de pe locul 13 WTA, Carla Suarez Navarro.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ NAVARRO

SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ NAVARRO. Confruntarea pentru un loc în semifinale la Indian Wells va însemna a noua întâlnire directă între Simona Halep și Carla Suarez Navarro. Scorul e egal până acum, 4-4. Românca a explicat cum va aborda meciul din California.

SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ NAVARRO. ”Am jucat multe meciuri împreună, fiecare meci a durat mai mult de trei ore, nu va fi ușor mâine, mă aștept la un meci greu. Știu cum joacă, vreau doar să fiu agresivă, să lovesc mingea repede și în viteză, voi face totul să câștig și sunt sigură că am șansa mea”, a declarat numărul 3 WTA după victoria din optimi, obținută în fața Karolinei Pliskova, conform digisport.ro.

Vezi aici detalii: Meci fără istoric! Simona Halep s-a calificat în sferturi la Indian Wells: Ce adversară de top va întâlni


Secretul succesului: luptă pentru fiecare punct

SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ NAVARRO. Simona Halep are o singură înfrângere în circuitul WTA în acest an și a explicat cum a reușit o asemenea performanță: ”Sunt cu adevărat încrezătoare acum că pot câștiga meciurile. N-am jucat așa multe turnee, doar trei, am pierdut un singur meci, la Australian Open. Am fost foarte dezamăgită că am pierdut acel meci, pentru că nu am luptat până la final.

SIMONA HALEP - CARLA SUAREZ NAVARRO. Acum am mai multă încredere că pot lupta până la final. Că pot găsi felul meu de a lupta pentru fiecare minge și că pot câștiga fiecare meci. Asta a fost cel mai rău lucru în mintea mea, faptul că realizam că nu lupt până la capăt. Atunci mi-am zis că nu vreau să mă mai opresc și o să dau totul pentru fiecare minge”

Citește și: ȘOC la Indian Wells! Maria Sharapova a fost eliminată

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel