Simona Halep, despărțire. Van Cleemput: Nu este vina mea

Simona Halep, victorie. foto: @AustralianOpen
Simona Halep, victorie. foto: @AustralianOpen

Simona Halep s-a despățit de Van Cleemput după turneul de la Doha. Antrenorul a vorbit despre ce s-a întâmplat între cei doi.

Simona Halep nu mai are antrenor. Cer care a pregătit-o pentru turneul de la Doha a explicat ce s-a întâmplat de s-au despărțit atât de repede. 

Citește și: Se schimbă legea! Riscuri majore dacă nu-ți plătești amenzile

"Vreau să spun că totul a decurs bine la Doha, Simona e o campioană grozavă şi o fată de nota 10. A avut un turneu bun. Dar nu ne potrivim, nu o pot ajuta. Am vrut să avem o perioadă de probă, de aceea m-am şi dus la Bucureşti (n.r. înainte de duelul din Fed Cup, contra Cehiei). Am vrut să vedem cum stăm înainte să începem oficial colaborarea. Nu a fost o perioadă rea, dar cum am spus, nu pot să o ajut. Nu îmi e frică să spun acest lucru, nu pot să îi ofer anumite lucruri sau nu ştiu cum să o fac. Ea a strălucit la Doha graţie calităţilor sale. Dacă juca rău, nu era vina mea. Cum şi faptul că a jucat atât de bine nu mi se datorează. Nu am armele să o ajut, nu am vrut să fiu antrenorul ei doar pentru a fi tehnicianul Simonei Halep şi a avea un salariu. Vreau să îmi fac cât mai bine datoria de antrenor şi să ajut. Amândoi am înţeles că ar fi o greşeală o colaborare. Nu este vina mea şi nici a ei", a spus Van Cleemput pentru rtbf.be.

Citește și: Simona Halep - Eugenie Bouchard în turul al doilea la Dubai (WTA)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel