Simona Halep, desființată de un fost antrenor: ”Voleul ei este penibil”

Simona Halep, locul 2 WTA și cap de serie numărul 1, a fost eliminată de la Turneul Campioanelor 2015 încă din faza grupelor, producând un val uriaș de dezamăgire în rândul fanilor ei.

Cauzele pentru înfrângerile Simonei Halep sunt multiple, forma sa precară având la bază atât starea fizică, cât şi problemele de ordin mental pe care le are. Totuşi, mulţi s-au grăbit să o desfiinţeze pe sportiva noastră pentru rezultatele modeste din ultimul timp. Printre ei se numără şi primul său antrenor, Ioan Stan, potrivit Ziarului Ring

"Sunt dezamăgit de antrenorul ei în primul rând. N-aţi văzut câte mingi la mână a dat? Jocul ei este de Daciada! N-a avut nicio idee de joc. Voleul ei este penibil, nu ştiu ce antrenor îi spune să facă treaba asta. Jocul Simonei nu mai are valoare. La 4-4 n-a reuşit să facă break, deşi a avut câteva oportunităţi, pentru că a greşit mingi simple. Nu s-a concentrat, s-a repezit, nu i-a funcţionat capul!

Aţi văzut şi gestul ei sugestiv, făcut de nenumărate ori, cu lovitura în cap. Am observat că, în tribună, şi taică-său făcea acelaşi gest şi se vedea clar că era marcat de ce se întâmplă pe teren. Nu putem afirma că a fost demoralizată după meciul cu Sharapova. Rusoaica este în mod clar mai bună decât ea. Într-o zi bună, Sharapova bate pe oricine, este la alt nivel", a comentat Ioan Stan meciul pierdut de Halep în fața Radwanskăi, eșec ce a condus la eliminarea sportivei noastre de la Singapore.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel